Echipa nationala si-a mutat cantonamentul in Timisoara. Tricolorii au sustinut primul antrenament duminica seara, in fata unei asistente iritate de politica FRF privind biletele (100 Ron la tribunele 1 si 2). Citeva mii de oameni l-au huiduit pe directorul general al federatiei, Ionut Lupescu, pe care il considera responsabil pentru nivelul exagerat al tichetelor.

“Nu ma intereseaza daca sunt fluierat sau huiduit. Acesta este pretul corect pentru a-i vedea pe Chivu si Mutu; ei nu joaca in fiecare zi la Timisoara”, spune Lupescu, amintind ca in sezonul trecut din Liga Campionilor, clubul Steaua a vindut bilete mult mai scumpe. “Stiu ca atunci cind faci o schimbare, exista o reticenta generala...”, mai adauga Lupescu.

Controversa a fost alimentata si de patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu. Acesta evoca posibilitatea de a rascumpara jumatate din pretul biletelor pentru ca banatenii sa poata avea posibilitatea de a vedea echipa nationala. “Ce tot il scoateti in fata pe Ionut Lupescu? A ajuns el sa vorbeasca? Intii sa care hirtii, abia apoi sa vorbeasca el Timisoarei!”, a rabufnit Iancu.

Conflictul acestuia cu FRF dateaza din iarna, de la scandalul privind palmaresul lui Poli. Diferendul s-a accentuat la finala Cupei, cind Iancu a acuzat brigada de arbitri ca a facut jocul federatiei si a sprijinit Rapidul.