Scandal monstru in Spania, dupa ce meciul de sambata noaptea dintre FC Barcelona si Espanyol a fost decis de un gol inscris cu mana de Lionel Messi. Reluarile tv arata clar cum starul argentinian a impins balonul in plasa cu mana stanga - exact ca Maradona in urma cu 21 de ani.

Arbitrul meciului (terminat cu scorul 2-2) nu a vazut nimic insa, validand golul prin care Barcelona egala la 1. Mai mult, arbitrul a si acordat cateva cartonase galbene jucatorilor de la Espanyol care au protestat vehement.

In ciuda golului lui Messi, Barcelona nu a reusit sa invinga pe Nou Camp, egalul din aceasta penultima etapa mentinandu-i pe catalani pe locul secund in clasament, cu sanse mici de a depasi Realul in ultima etapa.

Al doilea gol copiat dupa Maradona

Talent urias, Lionel Messi este vazut de multi argentinieni drept al doilea Maradona. Si ce proba mai buna decat golul inscris acum o luna intr-un meci cu Getafe, cand a facut un slalom senzational pe jumatate de teren, exact ca Diego in meciul de pomina cu Anglia de la CM Mexic '86.

Numai ca Messi nu s-a rezumat doar la a copia acea reusita fantastica a lui Maradona. In meciul de sambata, el a aratat o alta fata a geniului sau: cea "diabolica".

Vezi golul scandalos al lui Messi