Multe vedete au aparut in public intr-o stare deplarobila. Site-ul drunkcelebs.co.uk a realizat topul vedetelor bete, fotografiate si/sau filmate in ipostaze compromitatoare. Aceste celebritati si-au degradat in mare masura imaginea dupa aparitiile in public in stare de ebrietate.

Locul 1:Jodie Marsh

Modelul britanic Jodie Marsh este faimoasa pentru nenumaratele sale certuri in pubic cu supermodelul Jordan.

Locul 2:Paris Hilton

Paris Hilton si-a degradat imaginea din cauza inregistrarilor video compromizatoare facute publice prin intermediul internetului.

Locul 3:Cheryl Tweedy

Cheryl Tweedy, componenta trupei Girls Aloud nu este tocmai linistita in momentul in care isi petrece o seara prin club.

Locul 4:Charlotte Church

Cantareata pop Charlotte Church si-a sarbatorit implinirea varstei de 18 ani prin o petrecere care a tinut in jur de 14 ore si la care a consumat in bauturi in cantitati mari.

Locul 5:Avril Lavigne

Avril Lavigne se imbata cu prietenii, iar apoi devine prietenoasa cu alte persoane pe ringul de dans, dupa care este ajutata de prieteni sa mearga acasa.

Inregistrare video cu Avril Lavigne in stare de ebrietate:

Locul 6:Sarah Harding

Cantareata Sarah Harding isi petrece serile prin Londra, impreuna cu Victoria Hervey si alti prieteni si se bucura din plin de petrecerile aniversare ale colegelor sale de la Girls Aloud.

Locul 7:Michelle Heaton

Michelle Heaton de la LibertyX nu rateaza nicio ocazie, cand coboara din taxi, sa le arate celor curiosi ce lenjerie intima poarta, mai ales atunci cand este in stare de ebrietate.

Locul 8:Anna Nicole Smith

Din nefericire Anna Nicole Smith a decedat in luna februarie a acestui an. Insa exista cateva fotografii si inregistrari din perioadele sale de distractie. De mai multe ori, vedeta Playboy a aparut in stare avansata de ebrietate.

Inregistrare cu Anna Nicole Smith in stare de ebrietate:

Locul 9:Amanda Holden

Toata lumea se asteapta sa o vada mai des la evenimentele mondene pe actrita Amanda Holden, acum dupa ce s-a despartit de Les Dennis. Holden a aparut si ea de cateva ori in public in stare de ebrietate.

Locul 10:Christina Aguilera

Christina Aguilera a dobandit porecla “Dirrtty” in Bahamas, dupa ce a baut o sticla Corona.

Pentru a vedea fotografii cu vedetele in stare de ebrietate click aici.