De la creatorii extrem de popularului joc video The Sims, vine o coproductie semnata Electronic Arts si Hennes & Mauritz: The Sims 2 Fashion Stuff Pack! O lume a modei, virtuala, accesibila oricui, potrivit FashionandBeauty.ro.

Jocul este disponibil pentru a fi cumparat online de pe site-ul EA si va fi comercializat si in magazine, incepand cu luna viitoare. Fashion Stuff contine copii virtuale ale tuturor articolelor vestimetare din linia de primavara/vara 2007 a brand-ului H&M.

Asa cum ne-au obisnuit de la The Sims, producatorii jocului recreaza o lume in cel mai mic detaliu, mai scrie FashionandBeauty.ro.

Astfel, jucatorului ii sunt puse la dispozitie toate obiectele de care ar avea nevoie pentru a-si construi propriul magazin H&M, de la manechine si stendere pentru haine, pana la case de marcat si cabine de proba.

In paralel, va fi lansat The Sims 2 H&M Fashion Runway Showcase - o imitatie a emisiunii TV The Runway. Aceasta varianta a jocului invita jucatorii sa creeze tinute in functie de sase teme de design diferite. Saptamanal, publicul va putea vota online cate 12 tinute, care vor aparea apoi in Fashion Runway Showcase.

Iar tinuta castigatoare va fi trimisa spre productie (in realitate!) si vanduta in magazinele H&M.

H&M - un brand mai putin cunoscut in Romania - si-a castigat locul pe piata de moda europeana prin vanzarea de haine de buna calitate, la preturi foarte mici. Imaginea brand-ului pentru sezonul acesta este Kylie Minogue. De asemenea, din sezonul trecut suedezii Heness si Mauritz si-au unit fortele cu casa de moda Viktor & Rolf, pentru o linie vestimentara separata.

"Ne bucuram extrem de mult ca H&M este primul brand care intra in lumea virtuala a familiei Sims. Pentru noi, The Stuff Pack este o modalitate inventiva de a intra in contact cu clientii nostri, intr-un mediu nou, si de a le arata parti din colectia noastra de vara", a declarat Jurgen Andersson, H&M's Head of Marketing.