Campioana Romaniei a invins cu un scor de forfait, 3-0, formatia germana SV Wacker Burghausen din liga a treia, golurile fiind reusite de doi jucatori nou-veniti in aceasta vara: Florin Bratu, o dubla si Ianis Zicu. La Dinamo nu a jucat noua achizitie, fundasul Flavius Stoican, care a ajuns abia sambata in cantonamentul de la Flachau.

Mircea Rednic a folosit echipa Romanovs (Posteuca 75) - Blay (Scarlatache 46), V. Nastase, St. Radu (Moti 46), Musat (Pulhac 46) - Margaritescu (Ropotan 46) - Bratu, Fernandes (Chiacu 46), Zicu - Niculescu (Cristea 46), Danciulescu (Predescu 60).

Alb-rosii au deschis scorul in minutul 37, cand Florin Bratu a trimis sub transversala centrarea lui Musat de pe partea stanga. Acelasi Bratu a obtinut un penalti in minutul 47, transformat de Ianis Zicu, si tot Bratu a inchis tabela in minutul 85, din pasa lui Cornel Predescu.

Urmatorul joc de pregatire al lui Dinamo in Austria este programat marti, 10 iulie, contra unei alte formatii germane, dar de aceasta data din prima liga, Eintracht Frankfurt, locul 14 in Bundesliga.