UPC a anuntat, marti, ca a marit viteza de acces la internet pana la 3 Mbps, viteza de download, pentru clientii care au abonamentul Standard, pretul abonamentului ramanand neschimbat de 45 lei, precum si lansarea a doua noi abonamente de internet, conform unui comunicat de presa al companiei.

Compania de comunicatii a mai precizat ca a redus cu 10 lei tarifele la pachetele Familia si Activ, care includ internet si telefonie. Anterior aceste pachete aveau tarife de 40 lei pe luna si respectiv 70 lei pe luna.

Compania a lansat, de asemenea, doua noi abonamente de internet: Starter, cu viteza de download de 768 Kbps, acces nelimitat, la pretul de 20 lei si Light, cu viteza de download de 1,5 Mbps, acces nelimitat, la pretul de 30 lei.

UPC Romania este afiliata la Liberty Global, unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu, care ofera servicii video, voce si acces la internet unui numar de 16 milioane de clienti din 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia.