Lindsay Lohan si-a petrecut atat de mult timp in clinicile de dezintoxicare in ultima perioada, incat se pare ca a invatat toate regulile care se impun, motiv pentru care personalul medical a descris-o ca fiind “un pacient model”, informeaza handbag.com.

Actrita cu probleme, care a jucat in “Mean Girl”, s-a internat la clinica de dezalcoolizare pentru a treia oara in acest an, dupa ce a fost acuzata pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice si pentru posesie de cocaina.

Potrivit unor surse de la clinica Cirque Lodge din Utah, Lindsay participa zilnic la intalnirile Alcoolicilor Anonimi, discuta cu psihologii si face diferite treburi casnice: spala vase, rufe si curata toalete. Aceste declaratii contrazic spusele unei foste paciente, Jane P, care sustine ca Lohan are parte de un tratament special.

Jane P a declarat saptamana trecuta in cadrul emisiunii Entertainment Tonight: “Inainte ca eu sa fiu externata, ea nu mergea la nicio intalnire de grup, nici macar la cea a Alcoolicilor Anonimi si avea o camera proprie. Lui Lohan nu i se cerea sa fie prezenta la intalniri asa cum li se impunea celorlalti pacienti... avea parte de un tratament special. ”