Ipoteza socanta in cazul Madeleinei McCann, micuta care a disparuta in luna mai in statiunea Praia da Luz, din Algarve, Portugalia. Kate si Gerry McCann, parintii fetitei, au fost inculpata oficial in acest caz, dupa aproape 11 ore de interogatoriu. Politia a descoperit urme de sange apartinand fetitei intr-o masina inchiriata de sotii McCann.

Potrivit anchetatorilor, urmele au fost lasate la circa 25 de zile dupa disparitia Madeleinei, transmite CNN.

Mama fetitei a declarat politistilor ca este imposibil ca sangele fiicei sale, in varsta de 4 ani, sa fi fost descoperit in interiorul masinii si continua sa isi sustina nevinovatia. Avocatii familiei au declarat ca este foarte posibil ca parintii victimei sa fie arestati in cel mai scurt timp.

Familia McCanns continua insa sa nege ca ar fi implicata in disparitia micutei. Cei doi au afirmat ca suspectarea lor este pur si simplu "ridicola".

La inceputul lunii mai, familia McCann a plecat sa-si petreaca vacanta in statiunea Praia da Luz, din Portugalia, pe litoralul Atlanticului. In seara zilei de 3 mai, parintii si-au lasat cei trei copii in camera de hotel, sa doarma, in timp ce ei s-au dus la un restaurant aflat la 100 de metri departare, impreuna cu alti prieteni.

La intoarcerea in camera, cuplul a descoperit ca fetita disparuse, iar cei doi gemeni in varsta de doi ani nu s-au trezit nici cand Kate a inceput sa tipe disperata ca Madeleine a nu mai e.

Dupa primele investigatii, in camera in care a stat fetita, anchetatorii au gasit urme de sange, fapt ce a dus la ipoteza ca Madeleine a fost asasinata. La 100 de zile de la presupusa rapire, micuta a fost declarata moarta.

O campanie fara precedent a fost demarata in acest caz, parintii ei stabilind chiar si o recompensa uriasa, in valoare de 7 milioane de euro, pentru orice informatie care va duce la prinderea rapitorului.