Acest top este interzis persoanelor sub 18 ani! Se adreseaza insa celor exasperati de costurile enorme ale facturilor de energie electrica si apa, dar si ecologistilor, care nu stiu ce sa mai faca sa salveze planeta de la pieire. Pentru toti se recomanda sexul ecologic.

Stingeti luminile! Desi in toate publicatiile si la toate emisiunile tv oamenii sunt sfatuiti sa faca sex cu lumina aprinsa, ei bine, noi va sfatuim sa faceti exact pe dos. Stingeti becul cand va bagati in pat. Veti reduce astfel consumul de energie si implicit incalzirea globala. Cei care vor sa scape de inhibitii sunt invitati sa faca sex la lumina zilei.

Reduceti consumul de apa!

Faceti dus impreuna cu pertenera si veti economisi foarte multa apa, iar daca lucrurile se infierbanta, va sugeram sa continuati distractia in dormitor si sa nu lasati apa la dus sa curga. Peste un miliard de oameni sufera de sete.

Folositi ingrasaminte naturale!

Potrivit Durex, 22% dintre oamenii din toata lumea au facut sex in gradina. Atentie! Inainte de a ingrosa randurile acestora trebuie sa va intrebati daca este curtea dumneavoastra un loc sigur sa faceti sex? Nu-i vorba aici de vecinii curiosi, ci de pesticidele si ingrasamintele chimice folosite pentru gazon si gradina.

Chiar aveti curajul sa va asezati in pielea goala pe iarba? Ca raspunsul sa fie pozitiv, trebuie mai intai sa folositi ingrasaminte naturale si abia apoi puteti sa va tavaliti prin fan.

Jucariile erotice pot fi toxice!

Potrivit Durex, aproape jumatate dintre americani au folosit un vibrator. Cati stiu oare ca foarte multe jucarii erotice contin, printre altele, si substante toxice numite ftalati - folosite sa inmoaie PVC-ul si sa dea senzatia de catifelare.

Si chiar sunt motive serioase de ingrijorare in privinta toxicitatii produselor care au in componenta lor asemenea substante. Cel mai bine este sa folositi “jucariile” fabricate din sticla, metal, silicon, plastic dur si cauciuc.

Ce e scump e si bun!

Fie ca e vorba despre o piesa de lenjerie intima sau de o noua jucarie erotica, lucrurile bine facute, care se pot si repara, sunt de cele mai multe ori mai ecologice si pot fi folosite pentru o perioada mult mai lunga de timp. Jucariile erotice de calitate sunt de obicei mai scumpe, dar in mod sigur vor dura mai mult si vor oferi mai multa placere. Retineti acest lucru pentru cand mergeti la cumparaturi.

Aruncati prezervativele la gunoi!

In afara ca ne apara de boli si de o sarcina nedorita, prezervativele din latex au o mica problema: nu sunt biodegradabile. Folositi-le cat de des aveti ocazia, insa nu le aruncati la toaleta pentru ca infunda tevile. Un lucru este clar, cei 3R (reduceti, refolositi, reciclati) nu se aplica si in cazul de fata.

Faceti miscare!

Exercitiul fizic este la randul lui un afrodisiac si ceva ce multi dintre noi ar trebui sa practice mai des. Exista insa o multime de exercitii care imbunatatesc viata sexuala a femeilor si barbatilor. Este vorba de cele Pilates si anumite exercitii de yoga. Ambele antreneaza muschii sexuali.

Alegeti afrodisiace naturale!

Chiar daca nu sunteti vegetarieni si s-a ivit ocazia sa iesiti cu o persoana care arata trasnet, incercati una dintre plantele cu efect afrodisiac - telina, morcovul, ardeiul iute rosu, sparanghelul, ginsengul, piperul negru si avocado. Vegetalele va ajuta sa va simtiti ca in prima tinerete si, in plus, veti da o lovitura industriei carnii, care este principala cauza de poluare a apelor din SUA