Actorul Matt Damon a fost numit de revista People ca fiind “cel mai sexy barbat in viata” pentru anul 2007. In alcatuirea topului, People a tinut cont atat de imaginea starurilor, cat si de cariera sau reputatia lor. Blonzi, bruneti, latino sau afroamericani, in top se regasesc toate categoriile.

Cel mai sexi insa este Damon, in varsta de 37 de ani, considerat de multi ca fiind barbatul ideal: familist convins, sensibil si cu un irezistibil simt al umorului.

In clasament, Damon este urmat de un alt actor care s-a remarcat prin imaginea de baiat bun. Patrick Dempsey, cunoscut in special pentru rolul medicului Dereck "Dr. McDreamy" Shepherd din serialul "Anatomia lui Grey", a declarat ca in viata lui familia este pe primul plan.

"Imi iubesc foarte mult sotia, dar sunt ferm convis ca nu sunt un sot perfect", a declarat starul, tatal a doi gemeni de doar noua luni.

Locurile trei si patru in topul Peoples sunt ocupate de doi actori care si-au aratat atat latura sensibila cat si cea de "baiat rau" in filmele in care au jucat. In timp ce unele fete au ramas impresionate de interpretarea lui Ryan Reynolds din productia "Just Friends", altele considera ca rolul din "Blade: Trinity" i-a oferit acestuia notorietatea.

La fel se poate spune si despre veteranul Brad Pitt, care a facut istorie cu doua personaje total opuse: detectivul David Mills in "Seven" si controversatul Tyler Durden in "Fight Club". Un lucru este cert, ambii actori isi merita locul in topul "celor mai sexy barbati in viata".

Primii 10 cei mai sexy barbati in viata

1. Matt Damon

2. Patrick Dempsey

3. Ryan Reynolds

4. Brad Pitt

5. James McAvoy

6. Johnny Depp

7. Dave Annable

8. Will Smith

9. Javier Bardem

10.Shemar Moore

  • Galerie foto: Top zece cei mai sexy barbati in viata

    Lista celor mai sexy barbati in viata continua cu Ben Affleck, Adrian Grenier, Justin Timberlake, Leonardo Di Caprio, Jude Law sau George Clooney, posesorul de anul trecut al acestui titlu. Primul acor declarat "cel mai sexy barbat in viata" a fost Mel Gibson, in anul 1985.

    100 de barbati sexy intr-un singur minut