In comuna braileana Sutesti, in noaptea de 1 spre 2 noiembrie in caminul cultural unde se afla o sectie de votare, va avea loc si o nunta. Primarul localitatii, Codreanu Cristian, a declarat pentru Infobraila ca situatia este "comica", insa a subliniat ca "nimic rau nu o sa se intample", venind cu argumentul ca la alegerile prezidentiale precedente situatia a fost identica. Cu toate acestea, s-a decis separarea celor doua evenimente.

Fiind sesizat de Inspectoratul de Politie al Judetului, Biroul Electoral Judetean nu a dat crezare vorbelor edilului si a decis ca accesul nuntasilor in salon sa fie facut pe o intrare secundara, cele doua usi de legatura intre salon si sectia de votare sa fie blocate, iar unitatile Ministerului de Interne sa asigure paza dubla atat la intrarea principala cat si la cele doua intrari dinspre sala unde va avea loc nunta.

"Eu am dat aprobarea de nunta prin lunile mai, iunie. De unde era sa stiu eu cand o sa fie alegerile? La alegerile trecute, acum 5 ani, la fel a fost o nunta, dar n-a mai zis nimeni sa blocam usile, sa facem altele, nici nu au sigilat usile. Acum e altceva. Sa stiti ca oricum nu se intampla nimic, nu cum zic ca se impiedica buna desfasurare, nu e adevarat. Nuntasii vin maine (n.r. sambata) pe la 6 seara si pleaca spre dimineata, la 5, la 6. Ce o sa faca? Nu fug nuntasii cu urna, stati linistiti! Astia o sa fie beti, nu voteaza, ca cine stie pe cine pun stampila", a marturisit primarul pentru Infobraila.