Primaria Capitalei a lansat o noua licitatie pentru alegerea unui operator privat pentru exploatarea, intretinere curenta si administrarea stadionului Arena Nationala. Astfel, municipalitatea vrea sa incheie un contract cadru pe 4 ani, a carui valoare este cuprinsa intre 21 si 34 milioane lei. Operatorul privat, cu care se vor incheia constracte subsecvente anuale, va trebui sa intretina gazonul, acoperisul si iluminatul stadionului.

Foto:

Termenul limita de depunere a ofertelor este 23 aprilie 2014, urmand sa fie aleasa oferta cu pretul cel mai scazut.

Ultima licitatie pentru intretinerea stadionului, demarata de municipalitate la inceputul lunii februarie, a fost anulata din cauza unor "abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului", potrivit informatiilor de pe site-ul de licitatii publice.

"Procedura a fost anulata intrucat nu au fost evidentiate toate codurile CPV ce vizau achizitia de produse. Diferenta dintre cele doua proceduri este ca prin procedura postata in data de 28 februarie frecventa contractelor subsecvente ce vor fi incheiate in baza acordului-cadru va fi anuala" au explicat reprezentantii Primariei Capitalei la solicitarea HotNews.ro.