UPDATE: Concursul "KUMM - Far From Telescopes" s-a incheiat. Raspunsul corect la intrebarea concursului "Unde a sarbatorit trupa KUMM 10 ani de la infiintare?" este Opera Nationala Bucuresti.

In urma tragerii la sorti, dintre participantii care au raspuns corect la intrebarea concursului au fost desemnati cei cinci castigatori ai unei invitatii de doua persoane la evenimentul de lansare a albumului "Far From Telescope" - KUMM, care va avea loc pe 30 octombrie la Bucuresti, in clubul Silver Church, de la ora 21:30. Acestia sunt:

  • Andrei Epure - Targu-Jiu
  • Catalin Stocheciu - Ploiesti
  • Cristian Mihailescu - Bucuresti
  • Ioana Petrus - Bucuresti
  • Oana Ruca - Bucuresti

Castigatorii sunt invitati sa isi ridice premiul, pe baza actului de identitate, de la intrarea in clubul Silver Church. Accesul publicului se va putea face incepand cu ora 20.00.

Vrei sa fii alaturi de KUMM la evenimentul de lansare al ultimului album de studio, intitulat Far From Telescopes? Te invitam sa castigi una din cele 5 invitatii de doua persoane la evenimentul ce va avea loc pe 30 octombrie la Bucuresti, in clubul Silver Church, de la ora 21:30. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail cu raspunsul corect la intrebarea Unde a sarbatorit trupa KUMM 10 ani de la infiintare? la adresa concurs[at]hotnews.ro in perioada 27-29 octombrie 2009.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre participantii care au trimis raspunsuri corecte.

Regulament:

Concursul se va desfasura in perioada 27-29 octombrie 2009, iar castigatorii vor fi anuntati vineri, 30 octombrie, orele 11:00.

Participantii sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa concurs[at]hotnews.ro care sa contina:

  • raspunsul corect la intrebarea: Unde a sarbatorit trupa KUMM 10 ani de la infiintare?
  • datele personale (nume, prenume, adresa, telefon)

Atentie! Numai e-mail-urile care contin aceste date vor fi validate si permise in concurs.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect la intrebarea concursului.