Fostul campion de fotbal american O.J. Simpson i-ar fi marturisit unui prieten ca, desi justitia a hotarat altceva, chiar si-a omorat fosta sotie, Nicole, folosind cutitul pe care femeia il avea in mana atunci cand a deschis usa.

Mike Gilbert, fostul agent al sportivului, sustine ca Simpson ar fi admis crima la cateva luni dupa celebrul proces in urma caruia vedeta fotbalului american a fost absolvita de vina. In seara in care si-a dat drumul la gura, fostul campion fumase marijuana, luase un somnifer si bause multa bere.

Simpson ar fi recunoscut ca in seara in care a avut loc delictul s-a dus la casa fostei sale sotii, Nicole, fara sa aiba vreo arma asupra sa.

Cutitul folosit pentru comiterea crimei ar fi fost cel pe care femeia il tinea in mana cand a deschis usa. „Daca nu ar fi avut acel cutit in mana ar fi fost si acum in viata”, i-ar fi spus Simpson prietenului sau.

Dezvaluirea apare intr-o carte intitulata „Cum l-am ajutat pe O.J. sa scape de pedeapsa pentru crima”, in care Gilbert afirma ca, in timpul procesului, l-a sfatuit pe Simpson sa nu mai ia pastilele pentru artrita ca mainile sa i se umfle si sa nu mai intre in manusile lasate de asasin la locul crimei.

Avocatul lui Simpson, Yale Galanter, a calificat drept „false” afirmatiile lui Gilbert, declarand ca autorul cartii este un „drogat care are nevoie disperata de bani”.

Gandul