Podiumul amenajat pentru presedintele francez Nicolas Sarkozy in spatele tribunei de la Camera Deputatilor a fost, luni, subiect de gluma din partea deputatilor care s-au perindat la tribuna Parlamentului, cei mai inalti dintre ei avand chiar dificultati de a vorbi la microfon. Seria glumelor a fost deschisa de catre deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, scrie NewsIn.

"Va propun sa pastram acest podium ca sa vorbim de la inaltime si de azi inainte", a spus Hrebenciuc, in timp Crin Antonescu si-a inceput discursul cu un moment de ilaritate determinat de faptul ca, deputatul liberal fiind mai inalt, se departase prea mult de microfoane si risca sa iasa din raza lor de actiune.

O problema similara cu cea a lui Antonescu a avut-o si deputatul PD-L, Cristian Radulescu. Acesta s-a plans ca "inovatia" reprezentata de podium l-a indepartat de microfon, mai scrie NewsIn.

Peremistul Mircea Purceld a intrat si el in joc si inainte de a intra in problema de fond pentru care solicitase cuvantul a spus ca ii place podiumul.

in ceea ce-l priveste pe deputatul PC, Marcel Ciuca, acesta s-a aratat de acord cu propunerea initiala facuta de Hrebenciuc. "Sa se pastreze acest podium ca un exercitiu democratic, pentru a da fiecaruia posibilitatea sa constate care este anvergura si atitudinea prezidentiala", a comentat el.

Presedintele Frantei a sosit luni dupa-amiaza la Palatul Parlamentului, unde s-a adresat plenului reunit al celor doua Camere ale forului legislativ.