Dan Diaconescu e de departe cel mai bine platit om de televiziune din Romania, informeaza Libertatea. Intamplarea face insa ca leafa fabuloasa pe care acesta o are sa si-o 'ofere' lunar... singur. Doar nu degeaba este chiar el patronul postului de televiziune la care are emisiune in fiecare noapte.

Dan Diaconescu intentioneaza sa vanda o parte din actiunile OTV, fiind in cautarea unor investitori. Unul din cei interesati sa se asocieze cu Diaconescu e Sorin Ovidiu Vantu, care i-ar fi oferit realizatorului tv opt milioane de euro pentru 20% din OTV. Diaconescu ar fi primit un salariu lunar de 60.000 de euro, si-ar fi tinut, in continuare, nestingherit, emisiunea. Patronul postului de televiziune precizeaza insa, ca nu ii va stabili nimeni salariul, deoarece va ramane actionar majoritar. Potrivit unor surse din OTV, Diaconescu castiga lunar in jur de 100.000 de euro, suma confirmata de omul de televiziune.

Presa a prezentat de-a lungul timpului salariile celor mai populare vedete de la noi. Pe primul loc se situa Teo, care ar castiga 40.000 € pe luna, de la Romantica. Andreea Marin, in schimb, ar primi 30.000 € lunar, la TVR, in timp ce leafa Andreei Raicu, la Prima TV, ar fi de 15.000 €.