VIDEO Conferinta despre Securitatea cibernetica organizata de Cursdeguvernare.ro

de RH     HotNews.ro
Miercuri, 24 iunie 2015, 9:46 Actualitate

Publicația cursdeguvernare.ro, împreună cu PwC Romania, organizează astazi conferința  ”Securitatea cibernetică: a cetățeanului, a companiei, a țării”. Conferința se bucură de parteneriatul AmCham și de sprijinul IBR și are loc azi între orele 10:00 și 13:45, la sediul Institutului Bancar Român (IBR), (intrarea din Aleea Negru Vodă nr. 3), București.

Urmareste LIVEVIDEO conferinta aici:
Lumea civilizată a rezolvat problema insecurității ieșitului seara, după ora 21:00, pe stradă. Rămâne, însă, o provocare siguranța în care călătorim în spațiul virtual, sau de-a lungul relațiilor personale, sau de afaceri, sau naționale : acolo unde ostilitatea nu conoaște nici spațiul, nici nesiguranța fizică și nici chipurile agresorilor. Față de viața personală, față de atu-urile companiei, față de stabilitatea instituțiilor unui stat – într-un moment istoric și geopolitic de răscruce. Căci va veni o vreme în care fiecare dintre noi – cetățeni, companii, instituții – vom fi responsabili de modul în care ne securizăm cele mai sensibile zone ale vieții și activităților noastre, pentru că de ele depind cele ale celorlalți.

Este motivul pentru care, o conferință cu tema securității cibernetice trebuie să ne preocupe măcar cât ne preocupă riscul de-a ieși, într-o lume ostilă, noaptea pe stradă.

Participarea la eveniment este liberă, companiile și instituțiile pot desemna mai mulți reprezentanți să participe, cu condiția unei confirmări la adresa conferinte@cursdeguvernare.ro.

Alte conferințe și teme ale evenimentelor din seria ”Conferințele cursdeguvernare.ro” pot fi urmărite AICI_LINK.

Agenda conferinței

9:30 : Primirea invitaților

10:00 – Începerea conferinței

Moderator: Corneliu Dorobăț – expert IT al Băncii Naționale a României

Panel 1:       10:00 – 11,50:

Conjunctura cyber life & cyber activity & cyber policy

1- Kostas Loukas – CEO Microsoft Romania – din partea AmCham

2- Florin Cosmoiu – șeful Centrului Cyberint din cadrul SRI

3- Iulian Chifu – fost consilier prezidențial pentru afaceri strategice, securitate și politică externă, director al Centrului de Prevenire a Conflictelor

4-Mircea Grigoraș – Directorul general adjunct al Centrului Național de Răspuns la Incidentele de Natură Cibernetică – CERT – RO

Q & A

11: 50 – 12:10 – Pauză de cafea

Panel 2:   12:10 – 13:30

What how to do

5- Mircea Bozga – Partner, Risk Assurance Solutions PwC Romania

6- Fountoulakis Angelos – Director ICT, Telekom Romania

7- Nicolae Marin – Director, Directia Antifrauda si Securitate la Banca Transilvania

Q & A

13,30 – Cocktail


Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cei 200.000 lei disponibili prin programul StartUp Nation si pentru a-ti dezvolta afacerea

Ai primit un acord de acceptare in programul StartUp Nation. Care sunt urmatorii pasi? Cu ce costuri te vei confrunta pentru a te putea folosi de acesti bani? Mai intai trebuie sa pui in practica ideea de business castigatoare, iar apoi sa iti cresti afacerea. Pentru asta ai nevoie, in primul rand, de clienti noi, strategii adaptate la nevoile pietei si de un ochi atintit permanent asupra propriei afaceri si asupra pozitionarii tale in cadrul unei oferte adesea variate.

529 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri