Deputatul Gheorghe Netoiu a anuntat, vineri, ca a demisionat din PP-DD si s-a inscris in UNPR, el invocand lipsa de comunicare din cadrul partidului fondat de Dan Diaconescu, potrivit B1TV. Netoiu este al 17-lea deputat care paraseste partidul lui Dan Diaconescu. De la inceputul sesiunii parlamentare, PPDD a pierdut 19 mandate. Netoiu a fost membru PSD din 2004, a parasit partidul si s-a inscris in UNPR. In 2012 a candidat pentru un mandat de deputat de Dolj sub sigla PP-DD.

"Cu Antonie Solomn am hotarat sa mergem la PP-DD. Ne-am pus sperante mari. Am crezut ca sunt niste lucruri pe care le putem coordona. Poate a fost o ruptura intre conducere si restul deputatilor si senatorilor. Cand nu exista comunicare, nu exista mai nimic", a declarat Netoiu pentru Stirile B1 TV.

La inceputul saptamanii alti trei parlamentari PPDD au parasit partidul. Tudor Barbu, un apropiat al lui Dan Diaconescu, si-a anuntat luni, in plenul Senatului, demisia din partid si inscrierea in randul conservatorilor. Tot in aceiasi zi , doi deputati PPDD au anuntat la Camera demisia din partid.