Colegiul Director al PDL se reuneste duminica la nivel informal pentru a discuta despre prioritatile politice si legislative ale partidului, a anuntat presedintele democrat-liberalilor, premierul Emil Boc, citat de Agerpres. El a a sustinut ca nu se va aborda tema remanierii guvernamentale.

Boc a declarat vineri ca reuniunea PDL nu va aborda subiectul remanierii guvernamentale: "Nu se discuta duminica tema remanierii, sa fie bine inteles. Avem reuniunea Colegiului Director la nivel informal ca sa discutam prioritatile politice si legislative ale PDL".

De asemenea, Emil Boc a spus ca partidul va anunta concluziile cu privire la conturarea Miscarii Populare atunci cand va fi finalizat conceptul acestei aliante politice: "Miscarea Populara se va anunta atunci cand avem conceptul finalizat. Toate discutiile sunt in interiorul partidului, nu in afara lui in momentul de fata".

Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi a afirmat insa ca este nevoie de o dezbatere intensa in partid pe tema Miscarii Populare. "E nevoie de o dezbatere cat mai intensa in partid pe acest subiect", a sustinut vineri prim-vicepresedintele democrat-liberal, in timp ce vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat ca Miscarea Populara se va regasi printre subiecteloe reuniunii de duminica.