Peste 15.000 de oameni au fost martorii unui proiect unic, si o premiera pe piata din Romania: transmisia live a unei reclame in momentul in care este filmata.

Fuse, divizia speciala de comunicare prin continut a Omnicom si Bergenbier, sponsorul principal al Ligii I la Fotbal din Romania, au facut echipa pentru a marca inaugurarea stadionului Ilie Oana, pe care joaca tripla campioana nationala la fotbal a Romaniei, FC Petrolul Ploiesti, dupa o investitie de peste 17 milioane de Euro.

Cei 15.000 de spectatori au fost actorii primei reclame din Romania transmisa in momentul in care este filmata, pe acordurile ariei ‘Libiamo’ din Traviatta de Verdi, interpretata de Vlad Mirita si Irina Iordachescu.

Reclama a fost transmisa in direct pe HotNews.ro, pe posturile Pro TV si Sport.ro, precum si pe 16 pagini de web, aplicatii mobile si locatii OOH digitale din Bucuresti si tara.

Petrolul Ploiesti a inaugurat noul stadion Ilie Oana cu un meci intre o echipa alcatuita din fostele glorii ale clubului si o alta formata din fosti jucatori ai echipei nationale, in frunte cu Gheorghe Hagi si Gica Popescu. Meciul demonstrativ a fost urmat de primul concert de muzica clasica sustinut pe un stadion de fotbal in Romania.

Emil Budau, Fuse Division Manager, a declarat: "Sa emitem o reclama in momentul in care ea e filmata este un experiment special, e ca si cum am fi jucat un meci de fotbal fara offside. Totul devine dintr-o data mai spectaculos si mai autentic. Bergenbier a aratat ca e de departe cel mai neconventional brand din Romania iar asta nu are cum sa-I faca decat bine, pentru ca cine nu se diferentiaza ramane in pluton."

Tenorul Vlad Mirita: "imi place foarte mult ca exista o deschidere de a aduce opera unui public atat de mare si de variat."

FUSE este agentia care furnizeaza servicii de marketing sportiv pentru echipa de fotbal Petrolul Ploiesti in urma semnarii unui contract care se intinde pe durata a doi ani si care presupune activitati de implementare a strategiei de marketing a clubului, precum si managementul si prestarea serviciilor aferente acestei activitati.