Un sofer din Craiova a fost impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc, luni, pe o strada din oras, dupa ce nu i-a acordat prioritate in trafic unui alt barbat, anunta Mediafax. Incidentul s-a produs in zona Calea Bucuresti din Craiova, la intersectia strazilor Horia si Nanterre, iar barbatul ranit a fost transportat la spital.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Dolj, Florin Stania, de 28 de ani, din Craiova, ar fi patruns in sensul giratoriu fara a-i acorda prioritate lui Stefan Cosmulescu, de 22 de ani. Cei doi s-au luat la cearta, dupa care a urmat o sicanare in trafic. La un moment dat, cei doi soferi au oprit la intersectia dintre strazile Horia si Nanterre, iar Cosmulescu a scos un pistol cu bile cu care a tras spre celalalt sofer.

In urma incidentului, Florin Stania a fost ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Barbatul care a tras cu pistolul a fost retinut pentru 24 de ore, iar politistii solicita arestarea lui pentru 29 de zile.