Admiratori ai vedetei porno Stormy Daniels au initiat o campanie de sustinere a candidaturii acesteia pentru un post de senator in Congresul american din partea statului Louisiana, transmite CNN.

Functia de senator de Louisiana este ocupata in acest moment de republicanul David Vitter, despre care s-a aflat in 2007 ca a avut legaturi cu D.C. Madam, proprietara unui bordel din capitala federala, frecventat de politicieni si oameni de afaceri.

Numarul lui Vitter a fost descoperit in agenda de telefon a lui Deborah Jeane Palfrey, denumita de presa americana D.C. Madam. Senatorul a recunoscut "un pacat foarte grav din trecut". El candideaza acum pentru un nou mandat, afirmand ca "sotia l-a iertat" si ca are sustinerea alegatorilor.

Un mesaj postat pe site-ul Draft Stormy precizeaza ca "alegerile din 2010 acorda statului Louisiana oportunitatea de a incepe cu o lista de candidati curata - pentru a alege un candidat de care putem fi mandri, care va munci neobosit si care va provoca actualul status quo... Iar Stormy Daniels, care este nascuta in Baton Rouge, este cea mai potrivita pentru a indeplini aceste obligatii".