Agentia Nationala pentru Locuinte va incepe lunea viitoare procedura de contractare prin credit ipotecar a 72 de apartamente in cartierul Henri Coanda, a anuntat, astazi, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, potrivit NewsIn.

"In luna decembrie 2007, ANL a mai contractat un numar de 49 de apartamente in acest cartier. Persoanele care s-au inscris, dar nu au intrunit un punctaj care sa le permita includerea pe lista beneficiarilor, sunt informate ca daca doresc sa participe la procedura de contractare a noilor apartamente pot depune la registratura ANL o cerere in acest sens", arata un comunicat al Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, citat de NewsIn.

Potrivit sursei citate, toti cei care doresc sa contracteze o locuinta in acest amplasament trebuie sa fie inscrisi in baza de date a ANL si sa urmeze procedura de contractare lansata de agentie. Astfel, in perioada 12 mai - 23 mai, sunt eliberate adeverintele pentru banca, iar in perioada 26 mai - 6 iunie se depun certificatele de solvabilitate si declaratiile notariale.

Cei interesati de noile apartamente ANL din cartierul Henri Coanda pot vizita, in perioada 12 mai-6 iunie, expozitia de prezentare a acestor locuinte organizata la sediul ANL.