Primarul general Adriean Videanu il acuza pe primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, ca vrea sa blocheze schimbul de terenuri dintre municipalitate si omul de afaceri Costel Constanda, anunta Realitatea Tv.

"Domnul primar Chiliman, cu mana domniei sale, a semnat in anul 2004, in 28 septembrie, un certificat de urbanism pentru dezmembrarea terenului din Parcul Bordei, prin care domnul Costanda a putut sa instraineze o suprafaţa de teren. Prin urmare, ii cer primarului Chiliman sa isi ceara public scuze si sa isi asume incompetenţa crasa de care dansul si lucratorii din Primaria Sectorului 1 au dat dovada in acest caz", a declarat Adriean Videanu, primarul Capitalei.

"Domnul Chiliman, in mod demagogic si populist, intreţine o disputa politica care nu are decat un singur scop: sa nu rezolve problema Parcului Bordei", a mai precizat Primarul Capitalei.

Adriean Videanu a mai adaugat ca votul Comisiei Juridice din Senat, care a decis, astazi, ca Parcul Bordei este de utilitate publica, nu ar avea nicio importanta.

Andrei Chiliman spune, insa, ca isi asuma raspunderea pentru toate actele sale. "El stie ca am dreptate si ca legea este de partea mea. Eu imi asum raspunderea pentru actele mele, sa-si asume si dumnealui raspunderea pentru ce face. Domnul Constanda s-ar putea sa ramana cu buza umflata. Probabil ca este o paguba mare si pentru alţi prieteni ai domnului Videanu", a declarat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.