Poliţiştii bistrițeni caută un bărbat care și-a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prietenul, i-a furat bunurile și l-a abandonat singur la o stână, la -10 grade, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițiştii din Bistrița-Năsăud fac cercetări pentru identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Feldru, care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a ajuns împreună cu un prieten de-al său la o stână din Şieu Sfântu, unde între cei doi a izbucnit un conflict. În urma acestuia, bărbatul a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe prietenul său în picior. Agresorul i-a furat prietenului său mai multe bunuri, după care a fugit, abandonându-l pe la o temperatură de -10 grade Celsius.

Rănitul a reușit să coboare de la stână până în sat, unde a fost văzut de localnici. Aceștia au anunțat Poliția și Ambulanța.

"Poliția a fost sesizată de către un bărbat din Şieu Sfântu despre faptul că în fața locuinței sale se află un bărbat care a fost agresat. Bărbatul în cauză are 30 de ani și este din localitatea Şendroaia, comuna Târlișua. Acesta a fost transportat la spital, unde i se acordă îngrijirile medicale necesare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că noaptea trecută bărbatul de 30 de ani din Şendroaia se afla la o stână din Şieu Sfântu împreună cu un alt bărbat de 30 de ani din Feldru. Pe fondul unor neînțelegeri, între cei doi ar fi izbucnit un conflict în urma căruia bărbatul din Şendroaia a fost agresat fizic, fiind tăiat cu un cuțit la un picior”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

Poliţiştii bistrițeni îl caută acum pe bărbatul care și-a înjunghiat prietenul.

Bărbatul înjunghiat a fost dus Spitalul din Beclean, având multiple traumatisme şi în șoc hipotermic.