Un copil de 3 ani, din Panciu, județul Vrancea, a fost accidentat pe trecerea de pietoni, joi seară, de o femeie de 37 de ani, aceasta fiind ulterior bătută de tatăl victimei, transmite Mediafax. Poliția a intervenit să oprească scandalul și face anchetă în acest caz.

HotNews.roFoto: Hotnews

Din primele informații, un copil nesupravegheat a încercat să traverseze strada pe trecerea de pietoni și a fost lovit ușor de o mașină. Tatăl copilului a sosit imediat la fața locului și, după ce a constatat că băiatul nu este grav rănit, a lovit-o de mai multe ori pe femeia aflată la volan.

Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliției, fiind deschis un dosar penal atât pe numele femeii cât și pe cel al bărbatului.

"Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în orașul Panciu. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat ușor un minor, de 3 ani, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. După producerea accidentului, tatăl minorului ar fi lovit femeia și ar fi provocat scandal. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. De asemenea pe numele femeii de 37 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Copilul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, la fel și femeia lovită de părintele furios. În funcție de gravitatea loviturilor, medicii vor stabili dacă femeia și copilul trebuie internați.