Un barbat care s-a ranit grav dupa ce a cazut in timp ce se plimba cu un ATV intr-o zona accidentata din Masivul Bucegi a fost gasit, sambata, de jandarmi montani si salvamontisti, el suferind mai multe fracturi si urmand a fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spital, transmite Mediafax.

Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dambovita, jandarmii montani si salvamontistii damboviteni, sprijiniti de jandarmi si salvatori montani din judetul Brasov, au participat, sambata, la o actiune de recuperare a unui barbat care a cazut cu ATV-ul, in timp ce se plimba pe munte.

Barbatul, in varsta de 69 de ani, a scapat vehiculul de sub control si a cazut in Masivul Bucegi, in zona Muntilor Dudele si Pietrele Albe, la granita dintre judetele Dambovita si Brasov.

El a fost gasit de echipele de interventie, care i-au acordat primul ajutor si care au constatat ca are o fractura la piciorul drept si, foarte probabil, mai multe fracturi costale. El urmeaza a fi preluat de un elicopter SMURD si dus la spital.

Tot sambata, o persoana a cazut intr-o prapastie pe Jepii Mici din Masivul Bucegi, in judetul Prahova.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Prahova, Leonard Dragomirescu, a declarat ca la 112 a fost primit un apel de la o persoana care a vazut accidentul, iar jandarmi, salvamontisti si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova au plecat catre locul indicat.

La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunoaste la ce diferenta de nivel se afla persoana cazuta in prapastie si nici care este starea acesteia.