Traficul va fi restrictionat sambata, intre orele 9.30 si 12.00, in zona Aviatorilor din Capitala, unde se va desfasura o ceremonie militara si religioasa cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene la Monumentul Eroilor Aerului, informeaza Agerpres.

Brigada Rutiera va restrictiona temporar traficul pe urmatoarele artere de circulatie: bd. Aviatorilor, pe ambele sensuri de circulatie, intre Piata Victoriei si Piata Charles de Gaulle; str. Arh. Ion Mincu, pe ambele sensuri de circulatie, intre sos. Kiseleff si bd. Aviatorilor; str. Av. Gheorghe Demetriade, pe ambele sensuri de circulatie, intre str. Emil Pangratti si bd. Aviatorilor.

Politistii le solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si ale politiei locale, precum si sa foloseasca rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

Harta cu restrictii poate fi consultata pe site-ul Brigazii Rutiere a Capitalei.