Revenit la FCSB după împrumutul în Turcia la Umraniyespor, Valentin Gheorghe nu a prins multe minute în acest sezon, dar este ofertat de mai multe echipe din SuperLiga României.

Valentin GheorgheFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

UTA Arad, U Cluj și Petrolul, interesate de Valentin Gheorghe

Cu toate că și în trecut avea statutul de rezervă la FCSB, Vali Gheorghe nu a prins decât 20 de minute în acest sezon sub comanda lui Elias Charalambous.

Cotat la 550.000 de euro conform Transfermarkt, jucătorul român în vârstă de 26 de ani va trebui să ia în calcul alte variante pentru a putea juca în acest sezon.

Cum la FCSB nu este folosit, există alte cluburi din SuperLiga României care și-l doresc pe fotbalistul cu 98 de apariții pe prima scenă a fotbalului românesc.

Potrivit Prosport, UTA Arad, Universitatea Cluj și Petrolul sunt interesate de serviciile acestuia.

Finanțatorul echipei roș-albastre nu dorește să renunțe la Valentin Gheorghe și așteaptă să vadă care va fi parcursul formației lui Elias Charalambous în UEFA Conference League.

În situația în care FCSB va ajunge în grupe, sunt șanse mari ca Vali Gheorghe să fie păstrat în ideea de a exista un lot mai consistent.

FCSB întâlnește joi Nordsjaelland în turul trei al UEFA Conference League, într-un meci ce se va disputa pe Stadionul Steaua de la ora 21:30.