​După Hakim Abdullah și Adnan Golubovic, Dinamo București a obținut și serviciile lui Goncalo Gregorio, atacant portughez care a evoluat ultima oară la Leiria.

Goncalo Gregorio (dreapta)Foto: Global Media Group / ddp USA / Profimedia

Goncalo Gregorio, noul atacant al lui Dinamo

În vârstă de 28 de ani, Gregorgio a înscris 26 de goluri în cele două sezoane petrecute la Leiria. Acesta a ajutat echipa să promoveze în liga secundă din Portugalia.

Atacantul vine liber de contract și va fi înregistrat la Dinamo după ce gruparea bucureșteană va scăpa de interdicția la transferuri.

De-a lungul carierei, Gregorio a mai jucat pentru Pacos Ferreira, Leixoes, Casa Pia, Braga B și la Zaglebie Sosnowiec (Polonia).

„La Dinamo nu se doarme! Contrar a tot ceea ce apare în spațiul public, mai ales în Social Media și în presa sportivă, Dinamo este activă pe piața de transferuri.

La ora actuală, în cantonamentul câinilor se află 3 jucători noi care urmează să fie legitimați și pregătiți de joc pentru sezonul care va începe peste 2 săptămâni. Cei 3 sunt: Adnan Golubovic (portar), Hakim Abdullah (atacant) și Gonçalo Gregório (atacant).

Pe lângă aceștia, alte transferuri sunt deja în discuție și lotul lui Dinamo urmează să se mărească. De altfel, nici interdicția la transferuri nu va mai fi aplicabilă în viitorul apropiat, ridicarea ei fiind doar o formalitate și o chestiune de timp.

Avem motive să fim optimiști pentru sezonul care vine și nu trebuie decât să ne facem datoria de suporteri, aceea de a fi prezenți pe stadion meci de meci” - Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.