Rapid a învins sâmbătă categoric FCSB pe Arena Națională, scor 5-1, într-un meci care nu mai conta din punct de vedere al clasamentului, ci doar pentru orgoliul fanilor.

Gigi BecaliFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali și prima măsură la FCSB, după înfrângerea cu Rapid

Dezamăgiți de ratarea unui nou titlu în SuperLigă, pierdut de această dată în fața celor de la Farul Constanța, jucătorii de la FCSB au pierdut drastic și partida cu Rapid.

Patronul Gigi Becali, obișnuit cu declarații după partidele echipei sale, a reacționat abia luni și a anunțat și prima măsură luată în cadrul clubului – prelungirea contractului antrenorului principal, cipriotul Elias Charalambous.

„M-am înțeles cu Charalambous pentru prelungirea contractului. A acceptat noul salariu, iar băiatul a și semnat. Am fost supărat o zi după înfrângerea drastică cu Rapid, dar asta e viața. Nu mai putem să facem nimic acum. Zici că nici nu am fost pe teren cu Rapid, ci doar suporterii noștri în tribune.

Echipa a fost afectată rău psihic după lecția primită de la Hagi și de la Farul. Iar aia e o lecție de fotbal pe care nu trebuie să o uităm niciodată. Hagi a demonstrat încă o dată că știe mult, dar mult fotbal. El era singurul care ne putea întoarce de la 0-2”, a declarat Gigi Becali, pentru Prosport.

FCSB a terminat campionatul pe poziția secundă, la șapte puncte de campioana Farul și va reprezenta România în preliminariile Conference League.