​Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA anunță două promovări în cadrul echipei sale specializate în real estate: Mădălina Mitan devine local partner, iar Claudiu Stan, managing attorney at law.

Claudiu Stan, Mădălina Mitan, Sebastian GuțiuFoto: Schoenherr si Asociatii

„Ne creștem echipa specializată în real estate și construcții, formată în prezent din 12 avocați, pentru a răspunde cererii de servicii juridice primite de la clienții noștri în acest domeniu. Creștem prin cooptarea de noi avocați din piață și, în primul rând, prin dezvoltarea continuă a avocaților excepționali pe care îi avem în firmă. Promovările recente recunosc meritele a doi colegi care, timp de 15, respectiv 4 ani, au contribuit continuu la menținerea reputației dobândite de Schoenherr în domeniul real estate și construcții.‟ – a declarat Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații SCA.

Mădălina Mitan (local partner) este un avocat experimentat în domeniul real estate și construcții. Este avocat din 2008 și face parte din echipa Schoenherr din același an. A acordat asistență juridică într-un număr considerabil de tranzacții imobiliare, precum și în legătură cu dezvoltarea de proiecte în toate sectoarele pieței imobiliare (birouri, comercial, industrial și logistică, rezidențial). Clienții pe care îi asistă includ dezvoltatori imobiliari, firme de construcții, companii beneficiare ale proiectelor de dezvoltare imobiliară și companii care dețin sau operează active imobiliare. Are experiență semnificativă în domeniul agricol, fiind implicată în proiecte de consultanță juridică generală și asistență în tranzacții imobiliare specifice acestui domeniu.

Claudiu Stan (managing attorney at law) este avocat din anul 2014 și s-a alăturat Schoenherr în 2019. A fost implicat într-o serie de proiecte locale și multi-jurisdicționale privind achiziția, dezvoltarea sau închirierea de proprietăți imobiliare industriale, logistice, retail, precum și spații de birouri. Printre clienții asistați se numără societăți active în dezvoltare imobiliară și construcții, energie (petrol și gaze, energie regenerabilă), tehnologie, producție, servicii financiare. A coordonat echipe multi-disciplinare și proiecte complexe și are un rol activ în pregătirea și dezvoltarea avocaților în curs de formare din echipa de drept imobiliar a firmei. Experiența lui include, de asemenea, asistență juridică în domeniile comercial, contracte, energie și protecția mediului.

Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Firma este prezentă în România din anul 1996, oferind servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru activitatea companiilor locale și multinaționale. Schoenherr și Asociații SCA este recunoscută de toate organismele internaționale de cercetare a pieței de avocatură care acoperă piața de avocatură din România (inclusiv Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000).

​Articol webPR