​Reff & Asociații | Deloitte Legal lansează o nouă ediție a proiectului educațional „Law Is Awesome!”, conceput special pentru studenții facultăților de drept din anul III de studiu, care doresc să afle ce presupune, în mod concret, practicarea avocaturii și consultanței de afaceri. Programul va fi lansat oficial în cadrul unui eveniment care va avea loc în data de 5 decembrie 2023, de la ora 12:30, la sediul Facultății de Drept din cadrul Universității din București (B-dul Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46). Participarea la conferința de lansare a programului se face prin completarea formularului de înscriere până la data de 3 decembrie 2023, ora 23:59, și nu condiționează înscrierea în program.

Andreea ȘerbanFoto: Deloitte Romania

Studenții se pot înscrie în acest program până pe 10 ianuarie 2024, iar cei selectați vor participa la o serie de zece workshopuri susținute de avocații Reff & Asociații | Deloitte Legal, împreună cu profesioniști din Deloitte și invitații acestora, în perioada februarie-aprilie 2024,la sediul societății de avocați din București. Noua ediție aduce, în primăvară, o programă concentrată, adaptată programului studenților de anul III și actualizată în linie cu cele mai recente provocări ale pieței. De asemenea, participanții vor beneficia de sesiuni de consiliere cu specialiști în resurse umane, job shadowing alături de avocații firmei, inclusiv interacțiune cu clienții. La finalul perioadei de workshopuri, studenții vor primi recomandări personalizate de la traineri și unii dintre aceștia vor avea oportunitatea de a urma un stagiu de practică în vara anului 2024 în cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal.

«Law Is Awesome!» este un proiect educațional cu tradiție, pe care l-am organizat și l-am actualizat în mod constant, în ultimii șapte ani. Acest program a completat până acum experiența academică a studenților cu experiența practică și a acompaniat peste 180 de tineri entuziaști în pregătirea pentru cariera la care visează. Feedbackurile apreciative primite de la participanții din cadrul edițiilor anterioare ne bucură nespus și reprezintă pentru noi o confirmare a faptului că abordarea holistică pe care o propunem este valoroasă pentru tinerii aflați la început de drum - aceștia spun că experiența a fost una memorabilă, de neratat, că le-a dat încredere în forțele proprii, i-a învățat să lucreze în echipă și să gândească precum un avocat”, a declarat Andreea Șerban, Senior Managing Associate, Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, inițiatoarea și coordonatoarea proiectului „Law Is Awesome!”.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar, precum și optimizare de procese juridice și adopția noilor tehnologii. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

Pentru mai multe informații despre Reff & Asociații | Deloitte Legal, accesați www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informații despre rețeaua globală Deloitte Legal, accesați www.deloittelegal.com.