Vlad Voiculescu: Renunț la poziția de viceprimar al Capitalei, pe care am așteptat-o 86 de zile, pentru cea de ministru al Sănătății / N-aș fi putut să îmi iert decizia de a sta deoparte

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 21 decembrie 2020, 19:21 Actualitate | Sanatate


Vlad Voiculescu
Foto: AGERPRES
Vlad Voiculescu confirmă în premieră că va conduce Ministerul Sănătății în viitorul Guvern. Fondatorul Asociației Magic a anunțat, luni, că a decis să renunțe la poziția de viceprimar al Capitalei, "pe care am așteptat-o 86 de zile, pentru a accepta nominalizarea ca ministru al Sănătății în noul Guvern". Vlad Voiculescu speră să aibă la Ministerul Sănătății "timp să fac reformele și proiectele de care avem cu toții atât de mare nevoie. Am deja o echipă fabuloasă, știu ce este de făcut și am credința că alături de oamenii din sistem care își doresc o schimbare profundă vom putea face rapid pași în direcția asta: cu suportul colegilor din USR PLUS, PNL și UDMR, putem face ceea ce trebuie."

"Am acceptat desemnarea mea de către USR PLUS pentru poziția de ministru al Sănătății și voi merge în zilele următoare la audierile din Parlament cu convingerea că din poziția de ministru al Sănătății pot să servesc cel mai bine interesul românilor în acest moment critic", mai spune Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu afirmă că se retrage cu inima "deloc împăcată (și da, chiar înțeleg criticile pe tema asta)" din echipa de la Primăria Capitalei, "dar cu încrederea că energia mea poate avea un impact mult mai important, inclusiv pentru Capitală, din poziția de Ministru al Sănătății".

"Motivul pentru care m-am retras și am acceptat poziția de viceprimar a fost tocmai ca să pot să ajut cu experiența mea în domeniile care au impact direct în viața oamenilor. Am acum șansa să văd impactul unor decizii bune pentru toată țara, începând cu Bucureștiul - dar nu numai. Probleme majore sunt în toată România", mai spune Vlad Voiculescu.

Viitorul ministru al Sănătății este convins că "Pe termen scurt și mediu, de prestația Ministerului Sănătății depind, în mod direct, viețile a zeci de mii de români în această criză sanitară, economică și de încredere. N-aș fi putut să îmi iert decizia de a sta deoparte și de a critica doar de pe margine. Sunt atât de multe lucruri în sistemul de sănătate care trebuie corectate și trebuie corectate acum. Nu peste un an, nu la următoarele alegeri. Acum."


Vlad Voiculescu despre renunțarea la funcția de viceprimar și viitorul său la conducerea Ministerului Sănătății:


"M-am apucat de voluntariat, m-am întors în țară, am mers în guvern, am co-fondat un partid și am candidat pentru a face treabă. Lucruri care să conteze pentru oameni.

Cu scuze pentru tăcerea de care am avut nevoie pentru a reflecta și a purta mai multe discuții esențiale pentru mine, iată de ce am decis să renunț la poziția de Viceprimar al Capitalei - pe care am așteptat-o 86 de zile - pentru a accepta nominalizarea ca ministru al Sănătății în noul Guvern al României.

Vă rog atât: înainte de a vă forma o opinie clară pe acest subiect, citiți până la capăt.

Echipă pentru București

Acum 3 luni, la alegerile locale, am primit încrederea bucureștenilor pentru echipa USR PLUS. Am intrat în Consiliul General al Municipiului București pentru a servi oamenii acestui oraș: mi-am asumat managementul domeniilor sănătate și social, la nivelul Capitalei.

Imediat se împlinesc 100 de zile de la alegeri. În mod normal, ar fi trebuit să vin în fața dumneavoastră - a celor peste 176 de mii de oameni care ne-au votat - cu un bilanț, alături de primarul independent susținut de USR PLUS și de PNL, și alături de viceprimarul ales din partea PNL. Mi-ar fi plăcut să vă pot vorbi despre o echipă consolidată, despre măsurile pentru București și pentru sistemul de sănătate de aici. Nu este cazul, din păcate, și nu din vina mea sau a USR PLUS.

Abia începând de azi avem viceprimari aleși.

Am evitat să mă pronunț public pe aspecte care țineau de felul în care a funcționat - sau mai degrabă nu a funcționat - echipa votată de bucureșteni. În general, fără încredere, nu se poate construi nimic. Iar când cel alături de care ai candidat nu îți răspunde la telefon mai bine de o lună după seara alegerilor... nu e chiar un semn bun. Nu voi zăbovi însă mai mult însă asupra acestui aspect. Poate că avem pur și simplu stiluri și abordări diferite - respect asta și îi doresc Primarului General succes. Nu doar pentru că și-a dorit asta cu orice preț, dar și pentru că succesul actualei administrații este esențial pentru viitorul acestui oraș și a milioane de oameni.

Înțeleg deci, din nou, să fac pasul în spate și sper din suflet ca lucrurile să se remedieze.

Toate proiectele pregătite pentru București alături de echipa USR PLUS vor fi preluate de domnul Horia Tomescu, colegul meu care tocmai a fost votat de către Consiliul General al Municipiului București viceprimar al Municipiului București. Horia Tomescu este medic, un om integru și un om cu o energie fabuloasă.

Echipa executivă de la Primăria Municipiului București are în continuare susținerea mea, a consilierilor generali USR PLUS și a Guvernului care tocmai se formează.

Echipă pentru România

Pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, românii ne-au mandatat să formăm guvernul alături de PNL și UDMR. Suntem în plină criză sanitară fără precedent în ultimii 100 de ani iar sănătatea este unul dintre domeniile greu încercate, acum și de altfel de decenii încoace în România. Plătim acum tot ce nu s-a făcut, tot ce s-a ascuns, toată nepăsarea și hoția celor ce au profitat de pe urma sistemului de sănătate din 1990 încoace.

În ciuda celor de mai sus, sau tocmai pentru că simt că nu mai avem timp și nici eu răbdare, am acceptat desemnarea mea de către USR PLUS pentru poziția de ministru al Sănătății și voi merge în zilele următoare la audierile din Parlament cu convingerea că din poziția de ministru al Sănătății pot să servesc cel mai bine interesul românilor în acest moment critic.

Sper să am la Ministerul Sănătății timp să fac reformele și proiectele de care avem cu toții atât de mare nevoie. Am deja o echipă fabuloasă, știu ce este de făcut și am credința că alături de oamenii din sistem care își doresc o schimbare profundă vom putea face rapid pași în direcția asta: cu suportul colegilor din USR PLUS, PNL și UDMR, putem face ceea ce trebuie.

Decizii

Îmi place să cred că în toate deciziile luate în ultimii ani am urmărit binele public, chiar dacă asta a venit nu de puține ori cu costuri personale asumate.

Nu am candidat la alegerile europarlamentare pentru că anunțasem deja candidatura la Primăria Municipiului București.

Nu am mai candidat pentru Primăria Generală la alegerile locale, considerând că este în interesul bucureștenilor ca eu să mă retrag pentru a susține un candidat unic împotriva Gabrielei Firea și PSD.

Nu am candidat la alegerile parlamentare pentru că am crezut că putem face echipă pentru București.

Mă retrag acum, cu inima deloc împăcată (și da, chiar înțeleg criticile pe tema asta), dar cu încrederea că energia mea poate avea un impact mult mai important, inclusiv pentru Capitală, din poziția de Ministru al Sănătății.

Repet: motivul pentru care m-am retras și am acceptat poziția de viceprimar a fost tocmai ca să pot să ajut cu experiența mea în domeniile care au impact direct în viața oamenilor. Am acum șansa să văd impactul unor decizii bune pentru toată țara, începând cu Bucureștiul - dar nu numai. Probleme majore sunt în toată România.

Pe termen scurt și mediu, de prestația Ministerului Sănătății depind, în mod direct, viețile a zeci de mii de români în această criză sanitară, economică și de încredere. N-aș fi putut să îmi iert decizia de a sta deoparte și de a critica doar de pe margine. Sunt atât de multe lucruri în sistemul de sănătate care trebuie corectate și trebuie corectate acum. Nu peste 1 an, nu la următoarele alegeri. Acum.

Sper să fiți alături de mine. Dacă nu acum, atunci în următorii 2-3 ani (pentru că nu vă promit miracole peste noapte).

Vă mulțumesc mult pentru susținere și înțelegerea unei decizii deloc ușoare așa cum vă mulțumesc, în egală măsură, pentru criticile voastre constructive."


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

9240 vizualizari

 • -23 (65 voturi)    
  o nenorocire (Luni, 21 decembrie 2020, 19:27)

  TrickyWicky [utilizator]

  Acest Voiculescu pt romani si Romania.
  Intetesele domnului sunt altele pare a fi un infiltrat al companiilir pharma in ierarhia Romaniei si nu este semn bun
  • +15 (31 voturi)    
   ZIci tu? Unde erai tu (Luni, 21 decembrie 2020, 20:55)

   Sofis [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   cand el se ruga de romani din strainatate sa aduca medicamente pentru bolnavi din Romania? Cand isi folosea facebookul nu pentru hahaiala ci pentru a oferi medicamente gratuit?
   • -12 (22 voturi)    
    peninilitatea voastra (Luni, 21 decembrie 2020, 22:01)

    TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui Sofis

    Vorbiti de medicamente si spitale ca un fel de extindere a corporatiei.
    Nimic de prevenire
   • -13 (19 voturi)    
    Cu o floare nu se face primavara! (Marţi, 22 decembrie 2020, 2:52)

    gie [utilizator] i-a raspuns lui Sofis

    Si acu ce sa facem? Sa ii ridicam o statuie? Poate ca nu toti se hahaie pe facebook. Poate ca multi nu au totusi facebook.
    Nu cred ca ai nimerit un exemplu prea bun. Dupa figura dansului dl. Tataru parea om prea bun.
    • +6 (10 voturi)    
     profundule (Marţi, 22 decembrie 2020, 10:39)

     natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui gie

     ..."Dupa figura dansului"...
     ce adanc ai bagat-o pe asta....
    • +4 (8 voturi)    
     putini n-au Facebook (Marţi, 22 decembrie 2020, 11:00)

     calin_ionescu [utilizator] i-a raspuns lui gie

     doar 30% din tara n-au cont de Facebook.
  • +14 (28 voturi)    
   o nenorocire esti tu cu PSD-ul tau... (Luni, 21 decembrie 2020, 21:12)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   o nenorocire esti tu cu PSD-ul tau...
   • -13 (17 voturi)    
    e la moda asta (Luni, 21 decembrie 2020, 22:01)

    TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

    Nu e psd ul e Putin si ai lui
  • +1 (3 voturi)    
   semn bun (Marţi, 22 decembrie 2020, 20:00)

   atc [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   VV nu-i semn bun? Da ce voiati, Mercedes?
 • -13 (73 voturi)    
  In traducere pentru fraierii care au crezut in el (Luni, 21 decembrie 2020, 19:27)

  Maspp [utilizator]

  N-am niciun fel de consistenta, niciun fel de substanta, sunt doar o imagine si cam atat. Daca maine mi se ofera functia de presedinte, sigur voi candida caci nu pot sa stau deoparte.
  • +9 (67 voturi)    
   Oricat ai incerca tu sa arunci cu rahat... (Luni, 21 decembrie 2020, 19:59)

   bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

   Cineva care a fondat MagiCamp si “Rețeaua Citostaticelor” nu poate fi catalogat drept lipsit de substanta sau de consistenta decat de niste postaci infecti sau de niste spalati pe creier pe la antena3 care tremura de frica multinationalelor care sug sangele poporului si nu-i lasa pe ei sa se dezvolte.
   • +9 (47 voturi)    
    nu te obosi (Luni, 21 decembrie 2020, 20:23)

    justin [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

    Omul asta e un troll platit fie de pesedisto-auristi, fie de medicii care isi vad afectate afacerile de familie.

    Iti explica imediat cum el e un om de mare valoare, cum a fondat el companii, are patente dar si lucreaza in companii din sua. Ce mai, un fel de mesia.

    Vlad e un castig real din aceste alegeri. Sa speram ca de data aceasta va putea sa duca la bun sfarsit reforma pe care a inceput-o in mandatul precedent
    • -9 (29 voturi)    
     (Luni, 21 decembrie 2020, 22:31)

     Maspp [utilizator] i-a raspuns lui justin

     (avertisment pt jigniri) ti-ai da seama ca un om care vine sa se justifice spunand ca nu i-a raspuns Nicusor la telefon, nu va face nimic, orice pozitie i s-ar oferi. Modul cum e construit omul sugereaza ca va gasi in alta parte vinovati pentru incompetenta lui. Repet inca odata pentru cei fara minte ca tine, USR avea un om mult mai bun pe nume Adrian Wiener, un senator, medic, cu rezultate palpabile in legislatura trecuta. Dar Ciolos, acest Ciolos, trebuie sa-si bage plangaciosii in fata. Si cine sa i se opuna, cine ? Va trece un an de zile, acest Voiculescu va face harcea-parcea in sistem, va trimite sute de pacienti la Viena iar aceasta tara nu va avea un centru de transplant pulmonar. Si apoi va pleca aruncand vina pe medici, pe structuri, pe sistem, pe Ceausescu, pe Orban, pe oricine altcineva dar el nu va avea nicio vina si nici mentorul lui. 
     • +10 (20 voturi)    
      las-o ca macane (Luni, 21 decembrie 2020, 23:59)

      justin [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

      Oamenii merg la Viena pentru ca aici sistemul e putred! Aici in spital:
      - iei nosocomiale
      - esti obligat sa platesti operatiile pe sub mana
      - esti tratat ca ultimul gunoi
      - stai pe liste de asteptare la transplat ca sa faca si Lucan sau altii ca el un ban cinstit
      - se pun manager maimutoi din partide
      Totul pe salarii de mii de eur si spagi si mai mari. Asta aperi tu? Inseamna ca esti si tu un beneficiar al acestui sistem.

      Daca Vlad nu va reusi e pentru ca sunt prea multe capuse care vor face orice ca el sa nu reuseasa. Si vad ca razboiul a inceput inainte de a ajunge pe functie.
      • -7 (13 voturi)    
       de ce badie ... (Marţi, 22 decembrie 2020, 11:05)

       asada [utilizator] i-a raspuns lui justin

       ...nu il pui in garda ,daca el nu stie ,ca sant prea multe capuse si nu va face bare branza !!!Am o banuiala ca deja va puneti la adapost clamand greutatile ce le va intampina ,dar nu a accepta postul pentru ca se considera zmeul zmeilor !!?? Increderea in sine a individului de a fi buricul pamantului este cam umbrita de matale care nu omiti si existenta unui fas la capitolul realizari ale "salvatorului"problemelor din sistemul sanitar!!
  • +10 (22 voturi)    
   Taiere de frunza (Luni, 21 decembrie 2020, 20:16)

   Captain Obvious [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

   Parca aveai doua firme, așa produc bani, trolandu-l pe Voiculescu?
   • -11 (15 voturi)    
    Exact (Luni, 21 decembrie 2020, 22:54)

    Maspp [utilizator] i-a raspuns lui Captain Obvious

    Eu la ora asta muncesc , tu dormi. Diferenta dintre un antreprenor si un angajat.
    • +10 (12 voturi)    
     Sa fii postac nu e chiar antreprenor (Marţi, 22 decembrie 2020, 0:02)

     justin [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

     Sigur, e un business, dar tot angajat esti
    • +3 (5 voturi)    
     wow, (Marţi, 22 decembrie 2020, 12:23)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

     ești pe chat la 22:54, sau la bară?
 • -13 (45 voturi)    
  Multumim Victor Ciorbea al USR (Luni, 21 decembrie 2020, 19:28)

  Maspp [utilizator]

  Esti un om cum nu s-a mai intalnit.
 • +18 (34 voturi)    
  The Empire Strikes Back (Luni, 21 decembrie 2020, 19:30)

  t4v1 [utilizator]

  Neliniste mare in spitalele tarii in perioada viitoare va fi.
  • -6 (18 voturi)    
   Cabala contraataca (Luni, 21 decembrie 2020, 22:04)

   TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui t4v1

   Medicamente gratuite la inceput apoi faci rate
   Iodul inca este obligatoriu prin lege in alimentatie.
 • -7 (37 voturi)    
  Ah...cat devotament! (Luni, 21 decembrie 2020, 19:34)

  Cataleya [utilizator]

  Chiar daca l-as crede (ceea ce nu e cazul) a facut rahatul praf prin cedarea postului de viceprimar catre ultimul de pe lista consilierilor USR+
  Pe lista consilierilor Voiculescu era primul iar Ana Ciceala pe pozitia a 2-a
  Dupa ce Ana Ciceala a fost lidera grupului USR si in cei 4 ani de domnie a Vrancioaiei a ridicat cota USR in Bucuresti, acum ati sarit-o ca niste ghiolbani si in loc sa-i dati binemeritatul post de viceprimar l-ati pus pe neica-nimeni Tomescu, de pe locul 17, - ultimul de pe lista.

  Rusinos!
 • -9 (35 voturi)    
  Inca unul care va fi demis de Arafat (Luni, 21 decembrie 2020, 19:35)

  PrivireCritica [utilizator]

  Ce uita sa spuna dl Voiculescu e ca de 80 de zile pe Facebook avea pus Viceprimar... deci era grabit tare
 • +11 (35 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 21 decembrie 2020, 19:37)

  [anonim]

  • -12 (26 voturi)    
   Abia astept (Luni, 21 decembrie 2020, 20:26)

   Zache58 [utilizator] i-a raspuns lui

   Sa-si dea cu stangul in dreptul.Nu ar fi rau sa faca ceva util pentru sanatate dar trebuie sa recunoasteti baieti ca una este MagiCamp si cu totul altceva este un minister, tara intreaga.
 • +6 (36 voturi)    
  unde e mazeta sa ne behaie ceva... (Luni, 21 decembrie 2020, 19:38)

  Dr.Mythnick [utilizator]

  unde e mazeta sa ne behaie ceva...
  • -5 (13 voturi)    
   Uitate la coment. mai sus.. (Luni, 21 decembrie 2020, 20:01)

   Vigilentanonstop [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

   nu trebuie sa fim ipocriti!!
 • -7 (21 voturi)    
  nasol...e ca basescu (Luni, 21 decembrie 2020, 20:25)

  Coco Whistle [utilizator]

  copii de premianti..
 • -8 (30 voturi)    
  Si cu scoala cum ramane? (Luni, 21 decembrie 2020, 20:43)

  Tambrian [utilizator]

  Nici pana acum domnul Voiculescu nu a lamurit problema cu studiile si diplomele ce le are ...
  Este o moda la multi sa se dea mari ultraspecialistii dar cu prea putina sustinere si compatibilitate prin studiile urmate
  • +5 (27 voturi)    
   ce nu te-a lamurit? (Luni, 21 decembrie 2020, 21:13)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Tambrian

   ce nu te-a lamurit? iar aberezi despre lucruri care tie iti lipsesc...
 • +11 (23 voturi)    
  Viceversa (Luni, 21 decembrie 2020, 20:44)

  glup [utilizator]

  Corect, pentru cei care au votat la locale, era ca domnul Horia Tomescu sa mearga la minister (daca tot este asa bun) si Vlad sa ramana unde a promis (si a primit voturi) ca face treaba, la PMB. Dar a ales iar sa faca un pas in spate. Oamenii au votat ceva si au primit altceva. Adica exact cum fac toti ceilalti, una promit si alta fac.

  Draga Vlad chiar va trebui sa faci o minune la minister ca oamenii sa te mai creada si la alegerile viitoare.
 • -9 (39 voturi)    
  chiar nu putem gasi oameni competenti (Luni, 21 decembrie 2020, 20:54)

  Cantacuzino [utilizator]

  Ce il recomanda pe acest domn ca ministru al sanatatii? Ce CV are la privat? Experienta in corporatii? Iar am gasit un carierist in ONG si diferite asociatii care iau bani de la stat. Adica un fel de bugetar mai smecher.
  • +8 (28 voturi)    
   iar aberezi... Rafila tu esti ? (Luni, 21 decembrie 2020, 22:08)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Cantacuzino

   iar aberezi... are mai multa scoala decat tot PSD-ul pus impreuna.
   • -9 (17 voturi)    
    care scoala ? (Marţi, 22 decembrie 2020, 8:36)

    codrean [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

    Poate "scoala vietii" ca de studii si expertiza in medicina n-am auzit !
    "Scoala mai multa ca PSD-ul?" Ca Rafila si Streinu-Cercel ? O fi ei PSD-isti, treaba lor in fond, dar scoala au destula !, in domeniul in care VV e un diletant !
    Chiar ma supara Ciolos asta uneori cu tipii pe care - fara o justificare profesionala - ii tot propune si-i promoveaza !
    • +4 (10 voturi)    
     daaaa... sigur... (Marţi, 22 decembrie 2020, 11:39)

     Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui codrean

     Viorica si Ciolacu te fac mandru ... :)))
   • -3 (5 voturi)    
    si este suficient? (Marţi, 22 decembrie 2020, 12:01)

    Cantacuzino [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

    Eu nu spun ca nu are scoala. Sau ca nu are caracter. Sau ca nu iubeste animalele, etc. etc. etc.
    Nu il cunosc ca persoana si nu imi pot da cu parerea. Ce este insa cunoscut, este ca nu are experienta in management, confirmata de vreo pozitie de conducere intr-o multinationala sau vreun business propriu macar cu 2 salariati. Cand ajungi la 40 de ani sa nu ai un loc de munca stabil in mediu privat, si iti castigi banii de la stat (chit ca e asociatie, ong, whatever), asta nu e semn bun. Pentru ca toti care ajung sa castige bani de la stat au pe cineva din familie in spate. Iar la el in familie ati vazut cine ii poate face lobby. Sper sa ma insel si sa fie un ministru bun, chiar daca personal cred ca dpdv profesional nu are abilitatile necesare pentru asta.
 • -8 (26 voturi)    
  Pacat (Luni, 21 decembrie 2020, 21:44)

  cetateanulmodern [utilizator]

  Bai baiatule, mi se pare tot mai mult ca esti un carierist de meseirie.....si sunt votant USR.....
 • +9 (23 voturi)    
  Wow... (Luni, 21 decembrie 2020, 21:49)

  VasilePopescu [utilizator]

  La cum s-au activat toți Gică contra aici eu zic că avem o șansă să ne fie mai altfel cu Vlad.
  Ce a făcut este pe bune vs vorbe în vânt. Și în situația de acum doar cineva care chiar crede in ceva ar lua Ministerul Sănătății, cu tot covid-ul și toate problemele pe care le știm cu toții. Rămâne de văzut ce va putea face, dar este un pas bun în direcția "sănătății mintale".
 • -10 (26 voturi)    
  mda (Luni, 21 decembrie 2020, 21:54)

  miculescu-rucar [utilizator]

  inca o victorie a vechii securitati!
  • -3 (7 voturi)    
   aoleu! (Marţi, 22 decembrie 2020, 16:01)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui miculescu-rucar

   cate minusuri am luat de la acoperiti!
 • +8 (18 voturi)    
  Depolitizarea conducerii spitalelor (Luni, 21 decembrie 2020, 21:59)

  benicio [utilizator]

  Daca e vreo institutie in tara asta care are nevoie de o conducere profesionista, fara nici un amestec politic, aceasta e spitalul. Nu au ce sa caute politruci sau slugi in conducerea unui spital. Iar Vlad Voiculescu exact asta a facut cand a fost ministru al sanatatii, a depolitizat spitalele. Cred ca a fost cel mai bun ministru al sanatatii din 1990 incoace, chiar si numai pentru chestia asta.
  • -10 (16 voturi)    
   daaaa (Marţi, 22 decembrie 2020, 1:16)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui benicio

   inca doua luni sa fi ramas ministru si se inchideau 9/10 din spitale, fiindca nu intruneau conditii de AKH Wien, cum impunea Voiculescul tau
 • -10 (16 voturi)    
  Tradus: mi s-a oferit un ciolan mai mare (Marţi, 22 decembrie 2020, 8:42)

  CezarN [utilizator]

  Refuz sa cred ca nu s-ar fi gasit in USR+ un ministru al sanatatii la fel de bun ca dl Voiculescu. Ceea ce nu s-a fi gasit cu siguranta este un ministru la fel de "util" , de "productiv" pentru anumite interese. Care interese? Sunt sigur ca le vom intui, la inceput, si le vom vedea clar, pe parcurs, doar urmarind traseul banilor gestionati de ministerul sanatatii.
 • -9 (13 voturi)    
  I-ati irosit timpul, mai precis 86 de zile (Marţi, 22 decembrie 2020, 11:04)

  calin_ionescu [utilizator]

  Ce rationalizare: daca m-ati lasat sa astept 86 de zile ca sa intru pe pozitia de viceprimar, treaba voastra, acuma ce sa mai, uite-astia mi-au dat fotoliul de ministru in doar o saptamana. Eu am avut toata bunatatea, dar daca voi nu si nu, vreme de 86 de zile, ce atata discutie...
  Da. Corect. Doar n-o sa-i irosim timpul domnului Voiculescu.
  • -4 (8 voturi)    
   Omul este facut ptr functii la stat. L-au incurcat (Marţi, 22 decembrie 2020, 12:06)

   CezarN [utilizator] i-a raspuns lui calin_ionescu

   De parca altceva nu ar mai fi de facut in viata decat vice-primar sau ministru.
   https://www.activenews.ro/articol.php?a=160361
 • -4 (6 voturi)    
  una din calitatile pe care un lider ar trebui (Marţi, 22 decembrie 2020, 12:20)

  ..13 [utilizator]

  sa le aiba este sa se adapteze din zbor la situatiile care sunt de cele mai multe ori, in zilele noastre, extrem de diferite.

  Imi pare rau dar VV nu pare sa aiba aceasta capacitate si de aceea nu prea cred ca va reusi mare branza nici la MS - sa sper ca ma insel si ca totul va merge spre mai bine

  Este o diferenta intre un tanar care isi depune lucrarea cu intarziere si un alt tanar care isi ia doctoratul in termen, se lupta cu instantele si primariile pentru ceva ce de fapt nu ii apartine, reuseste sa mobilizeze un imens grup de tineri, reuseste sa formeze un pol politic pe care il creste suporta destule infrangeri si totusi dupa ani, nu zile, nu luni, reuseste, deocamdata in parte, in ceea ce si-a propus

  Sunt portrete diferite

  Alegerile sunt grele dar ceea ce conteaza cel mai mult sunt rezultatele obtinute cu buna credinta chiar daca ele vin mai tarziu, mai greu.
 • +1 (7 voturi)    
  Le e frica de el (Marţi, 22 decembrie 2020, 12:24)

  jim.beam [utilizator]

  Tuturor dinozaurilor din sistem. Si au dreptate, de ce le frica n-o sa scape.
  • -4 (8 voturi)    
   Pai, e fripturist de-ai lor, nu vezi? (Marţi, 22 decembrie 2020, 16:08)

   CezarN [utilizator] i-a raspuns lui jim.beam

   S-a dat cu fesele de pamant ca nu-i ales viceprimar si la primul ciolan mai mare sau cu mai multa carnita pe el, valea!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by