Sapte autoturisme au fost implicate, joi dimineata, in doua accidente in lant produse pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucuresti-Constanta, la o distanta de aproximativ doi kilometri, o persoana fiind ranita usor, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Autostrazi, la fata locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari si un echipaj SMURD.

Primele date ale politistilor rutieri arata ca primul accident a avut loc la kilometrul 95 al autostrazii, pe sensul Bucuresti-Constanta, fiind implicate patru autoturisme. In urma accidentului, o persoana a fost ranita usor.

Cel de-al doilea accident s-a produs la kilometrul 93 al autostrazii, pe acelasi sens, fiind implicate alte trei autovehicule.

"Ambele incidente rutiere au provocate de franari bruste, de nepastrarea distantei fata de autoturismul din fata si de viteza excesiva. Persoana ranita usor a primit ingrijiri medicale si nu necesita internarea, fiind in stare stabila. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, iar unii dintre soferi nu respecta regulile de circulatie, dovada fiind aceste doua accidente soldate cu sapte masini avariate si o victima", a declarat comisar Ion Ilinca, seful Biroului de Politie A2.

Autoturismele implicate in accidente au fost scoase pe banda de urgenta, iar traficul rutier in zona a revenit la normal, dupa ce timp de o jumatate de ora s-a circulat cu dificultate.