Ardei iute oferit de Alianta in schimbul unei semnaturi pentru Traian Basescu

Alianta D.A PNL-PD, filiala Braila, si-a stabilit lista electorala cu reprezentanti pentru Senat si Camera Deputatilor. Astfel, au fost propusi pentru Senat Dan Sabau, Corneliu Burada, Nicolae Mitroi si Anisoara Nedelcu. La Camera Deputatilor, s-au inscris pe liste, actualul presedinte PD, Horia Vasioiu, Dan Mosescu, Aurica Avram, Gabriel Sandu, Anca Vasiliu. "Aceste liste nu sunt definitive.

Referitor la PD, 98% din lista este completa. Acestea sunt propunerile noastre care urmeaza a fi validate de presedintele PD , Traian Basescu" a declarat Horia Vasioiu. Totodata, am fost informati ca la nivelul judetului Braila, s-au str^ns peste 20.

000 de semnaturi pentru candidatura lui Traian Basescu la presedentie numai din partea PD, urm^nd ca m^ine listele cu semnaturi din partea PNL Braila sa fie trimise la centru. Presedintele PD Braila a declarat ca fiecare persoana care a semnat pentru candidatura lui Traian Basescu a primit din partea Aliantei c^te un ardei iute, ca simbol al campaniei electorale de la centru .

Totodata a fost desemnat responsabilul campaniei electorale la Braila in persoana lui Dumitru Popa.

Gaby.b