"Constat ca nu mai pot lucra sub presiunea presei "a spus presedintele CJ Mures, Lokodi Edita Emoke. Grabiti sau cu gandul inca la vacanta, consilierii au vrut sa fie operativi, doar ca materialele aveau unele lipsuri sau nu trecusera pe la toate comisiile.

Lokodi i-a atras atentia secretarului Ioan Toganel ca va lua masuri daca "materialele nu vor ajunge la toate comisiile care trebuie sau daca acestea vor fi lacunare".

Apoi presedinta CJ Mures si-a readus aminte ca nu-i iubeste foarte tare pe jurnalisti si a sarit peste cal promitand ca va interzice accesul mass-media la sedintele comisiilor de specialitate. "Constat ca nu se mai poate lucra din cauza presiunii pe care o face presa. Ma inspaimanta modul in care aceste acte ajung in mass media" a spus Lokodi Edita.

Reactile nu au intarziat, ceilalti consilieri pronuntandu-se pentru libertatea accesului presei in comisii.

Consiliul Judetean Mures a mai reusit sa aprobe si programul de ocupare temporara a fortei de munca, trecerea in domeniul public al oraselor Ungheni, Miercurea Nirajului, Sarmasu si Sangeorgiu de Padure a drumurilor judetene si a podurilor aferente si o conventie de colaborare cu Parohia Reformata nr.

1 Reghin, pentru un centru de zi in folosul copiilor proveniti din familii cu probleme. Finalul a apartinut, insa, tot dezbaterilor asupra rolului presei. Lokodi Edita a incercat sa dreaga ceea ce spusese anterior. "M-ati inteles gresit.

Nu vreau sa facem ceva pe ascuns, dar nici sa am un total disconfort, sa mi se ceara sa formulez opinii pentru forme care sunt in pregatire", a incercat presedintele CJ Mures sa-si explice spusele, pentru ca apoi s-o scalde si mai rau.

"Nu mai pot sa ma plimb pe holuri cu un deputat fara sa fiu filmata sau fotografiata, fara sa-mi fie teama de vreun paparazzi care ma surprinde in ipostaze stanjenitoare", a dramatizat Lokodi soarta unui presedinte de consiliu judetean.