Ieri, 18 mai a.c., la Compartimentul de Prostitutie si Proxenetism nu puteai gasi pe nimeni. Mai mult, nici o persoana din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta nu a fost capabila sa ne spuna cine este seful acestui compartiment.

Cu o zi inainte, meandrele prostitutiei constantene erau descurcate de catre subcomisarul Petre Metelet, dar ieri, ofiterul de serviciu ne-a informat ca acesta a fost mutat de la Politia Municipala la cea Judeteana. De la Judet am fost trimisi sa il cautam la Politia Municipala.

Tot asa s-a intamplat cand am incercat sa stam de vorba cu cel ce se pare ca i-a luat locul, un anume Enascut, cel putin asa ne-a informat ofiterul de serviciu de la Politia Municipala. Lucru confirmat si de subinspector Sarmizia Fetcu, din cadrul Biroului de Presa al IPJ Constanta, dar infirmat de inspectorul sef Sorin Oprea, seful Inspectoratului.

„La Prostitutie momentan, nu este nimeni numit sef. Tot Serviciul de Investigatii Criminale este intr-un proces de reformare ce nu implica schimbari de oameni, ci suplimentarea personalului in compartimentele unde este necesar", a declarat Sorin Oprea.