Transportatorii de persoane si o parte din politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Satu Mare s-au intilnit in taina pentru a pune la cale schimbarea comisarului sef Ion Pop - seful IJPF Satu Mare si al comisarului Tiberiu Giurea - prim adjunct al sefului IJPF Satu Mare.

Nemultumiti ca cei doi sefi sint foarte vigilenti si ca nu accepta compromisurile, o parte din politistii de frontiera s-au intilnit cu transportatorii si au decis sa "puna mina de la mina" sa mearga la Bucuresti si sa-i schimbe pe cei doi sefi ai IJPF Satu Mare. In "sedinta" de taina cele doua parti s-au aratat dispuse sa dea chiar si 200.000 de euro numai sa scape de cei doi sefi.

Unul din politistii de frontiera din tabara "protestatarilor" a afirmat ca are el intrare la Bucuresti si cu ajutorul material al "colegilor" il va scoate pe Pop din judet, iar pe Giurea il trece pe linie moarta. Cu cei doi in fruntea IJPF Satu Mare nu cistigam nici noi si nici voi," au mai spus nemultumitii.