Tudor Chirila, solistul trupei Vama Veche, a sustinut un show de zile mari, nu doar in cadrul festivalului berii de vineri seara, ci si in fata clubului Diesel din Cluj-Napoca. Acesta a intrat, sambata dimineata, in jurul orei 0400 in conflict cu trei ziaristi clujeni.

Potrivit informatiilor noastre, cei trei ziaristi s-au luat la bataie cu solistul trupei Vama Vache, scandalul lasandu-se cu pumni. Mai mult, unul dintre scandalagii este Paul Niculescu, nimeni altul decat fratele lui Rares Niculescu, consilierul ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga. In prezent mingea se afla in terenul Politiei.

Solistul trupei Vama Veche, Tudor Chirila, este acuzat ca a agresat verbal trei jurnalisti clujeni, in fata clubului Diesel din Cluj-Napoca. Conform comunicatului de presa remis de IPJ Cluj, reclamantul, un jurnalist clujean - V. M. - si alti doi prieteni, la randul lor ziaristi - Dan Radu si Paul Niculescu - se aflau pe terasa barului Diesel, in momentul in care a aparut Tudor Chirila.

La plecare unul dintre jurnalisti i-a facut o fotografie solistului care se indrepta spre un taxi, fapt care l-a iritat pe acesta.

Cantaretul nu s-a multumit numai cu injurii, se arata in comunicat, ci a luat drept "rasplata” aparatul de fotografiat din mana jurnalistului, indreptandu-se spre un taxi. Doi dintre jurnalisti s-au indreptat spre taxiul respectiv, solicitand agresorului aparatul foto care a fost recuperat, in cele din urma, dar deteriorat de agresor.

Potrivit comunicatului, vocalul trupei Vama Veche nu s-a multumit cu scena produsa si a deteriorat si telefonul unuia dintre jurnalistii care cerea interventia politiei, in toata aceasta actiune. Mai mult acesta l-a agresat fizic pe jurnalist, lovindu-l in fata.

In sesizarea efectuata la IPJ Cluj, unul dintre jurnalisti solicita cercetarea solistului sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, neavand pretentii civile, iar al doilea solicita cercetarea pentru comiterea infractiunii de distrugere. Pana la inchiderea editiei, nu am reusit sa-l contactam pe solistul trupei Vama Veche, pentru o declaratie oficiala.

Trebuie amintit ca Tudor Chirila a fost prezent la sfarsitul saptamanii trecute la Cluj, pentru a sustine un concert.