Pana nu demult, bancurile cu Emil Boc erau raspandite in cerc restrans. Ba ca Boc se spala in sapuniera cand era mic, ba ca, in copilarie, era batut de parinti cu cureaua de la ceas etc.

Acum, gratie colegialitatii si deschiderii totale de care au dat dovada liberalii clujeni, bancurile cu Emil Boc sunt publice si, mai mult, raspandite prin toate mijloacele posibile.

Responsabilii cu forumul de discutii al PNL Cluj, de pe site-ul oficial al organizatiei, au inaugurat in urma cu doua zile ut nou topic& “Bancuri cu tenta politica!”. Aici este postat si un banc cu Emil Boc. Mai mult, Roxana Nica, sefa de cabinet a senatorului liberal Norica Nicolai, se ocupa de discreditarea lui Boc, trimitand pe messenger bancuri cu primarul Clujului. Roxana Nica este nimeni alta decat “creatia” deputatului liberal Horea Uioreanu, cunoscut pentru sotiile si caracterul sau zvapaiat.

Pana nu demult,bancurile cu liderul democratilor, in acelasi timp primarul Clujului, Emil Boc, erau raspandite in cerc restrans. Ba ca Boc se spala cand era mic in sapuniera, ba ca, in copilarie era batut de parinti cu cureaua de la ceas etc.

Acum, gratie colegialitatii si deschiderii totale de care au dat dovada liberalii clujeni, bancurile cu Emil Boc sunt publice. Responsabilii cu forumul de discutii al PNL Cluj au inaugurat in urma cu doua zile un nou topic& “Bancuri cu tenta politica!”. Aici este postat si un banc cu Emil Boc.

Mai mult, Roxana Nica, sefa de cabinet a senatorului liberal Norica Nicolai, se ocupa de promovarea campaniei electorale a PNL, prin discreditarea lui Boc, trimitand pe messenger bancuri cu primarul Clujului. Roxana Nica este nimeni alta decat “creatia” deputatului liberal Horea Uioreanu, cunoscut pentru sotiile si caracterul sau zvapaiat.

“roxanacearea: (Roxana Nica, n.r.): O batranica care se deplasa prin fata cladirii primariei municipiului Cluj-Napoca aluneca si cade lovindu-se la un genunchi. Primarul Boc, care tocmai parasea sediul, o vede, o ridica si apoi intreaba& - Doamna, stii cine sunt eu? - Bineinteles, domnule. Esti Boc, primarul municipiului. - Ei, acum ca te-am ajutat sa te ridici, la urmatoarele alegeri ma vei vota? - Domnule, uita-te bine la mine. Eu m-am lovit la genunchi, nu la cap....”

Meda Ion redactie@bza.ro

Pofta de glume a liberalilor a luat de data aceasta, pe fata, in vizor nu doar colegii din opozitie, ci mai ales pe primarul democrat al Clujului, Emil Boc.

In topicul nou infiintat pe site-ul PNL Cluj, doritorii pot posta bancuri despre personalitatile politice mai indepartate - de la Bucuresti, dar se si pot amuza copios citind glumele facute la adresa autoritatilor locale.

Mai mult strategia de promovare a campaniei electorale a filialei clujene a PNL, in vederea posibilelor alegeri anticipate, vizeaza discreditarea partidului condus de Boc, dar si eventuala rasturnare a fotoliului de primar pe care acesta il detine la Cluj.

Tonul acestei campanii se pare ca a fost dat de nimeni alta decat sefa biroului senatorial al Noricai Nicolai, Roxana Nica, care a inceput sa raspandeasca pe Yahoo messenger bancuri cu primarul Clujului, preluate de pe site-ul oficial al PNL Cluj.

Fata constiincioasa, Roxanica, cum este alintata de toti liberalii, s-a gandit sa-si depaseasca atributiile sale cele strict legate de imaginea senatorului Norica Nicolai, si anume organizarea conferintelor de presa, realizarea comunicatelor, punerea in tema a senatorului cu problemele sesizate la nivelul Clujului sau programarea audientelor.

Aceasta a pornit o campanie negativa la adresa lui Emil Boc, trimitand bancuri cu primarul Clujului. Desi la prima vedere este un gest nevinovat, care il amuza copios pe destinatar, problema este mai serioasa, daca ne gandim ca Alianta DA PNL-PD trece prin momente dificile, in ceea ce priveste parteneriatul celor doua partide.

Bravura domnisoarei ar trebui premiata macar cu o marire de salariu... Dar asa se intampla cand “nu este” lucruri mai importate de facut la partid si mai ales la cabinetul “matusii” Nicolai, preocupata mai mult de Bucuresti decat de Cluj.

Cu privire la aceasta situatie, senatorul Norica Nicolai este, cel putin, in dubii. Nu-i vine sa creada ca sefa ei de birou se ocupa cu astfel de lucruri, dar promite ca va verifica problema in cauza. “Imi pare rau daca s-a intamplat asa ceva.

In primul rand ca nu sunt de acord cu astfel de actiuni si apoi imi vine greu sa cred ca Roxana Nica a facut asa ceva. Totusi voi verifica sa vad daca este adevarat”, a precizat senatorul liberal Norica Nicolai, aflata in plina dezbatere in plenul Parlamentului.