Conducerea clubului a facut astfel o confuzie intre proiectul mai sus amintit, de alocare de fonduri pentru cosmetizarea stadionului, si cel de asociere intre Consiliul Judetean si firma americana Global Development Partners.

Ultimul a fost, intr-adevar, retras de pe ordinea de zi de catre presedintele Marius Nicoara, si la presiunile consilierilor PSD, fapt amplu relatat de cotidianul nostru in editia de ieri.

Anuntat de redactorul ZIUA de Cluj despre confuzia aparuta pe pagina de internet, directorul general al clubului, Alin Banceu, ne-a declarat, in prima instanta, ca nu era pus la curent cu diferentele intre cele doua proiecte, pentru ca apoi sa spuna ca administratorii respectivului site au postat anuntul fara stirea sa.

Dupa ce s-a lamurit ca proiectul privind alocarea de fonduri pentru renovarea stadionului a fost aprobat, iar cei 120.000 de lei vor fi folositi pentru montarea scaunelor si a lucrarilor la masa presei si cabina radio-TV, Banceu s-a conformat.

La doar cateva minute, stirea initiala a fost retrasa si inlocuita cu una noua,in care se preciza ca forul judetean a alocat, intr-adevar, respectiva suma si, mai mult, in cursul acestei zile vor fi montate primele 100 de scaune. "Nu stiam de cele doua proiecte, iar administratorii or fi preluat de undeva stirea. Probabil ca asta auinteles ei ", a spus Banceu.

Stirea initiala, postata pe site-ul www.ucluj-cfm.ro

Nicoara pentru refacerea Stadionului, Canta impotriva. In ciuda dorintei presedintelui CJ, Marius Nicoara, de a urgenta finalizarea lucrarilor la "templul" "Ion Moina", prin alocarea unei sume mai mari, decizia a fost amanata datorita interventiei consilierului PSD, Dorel Canta.

Acesta a reusit astfel sa trimita proiectul la stadiul de acum o jumatate de an, motiv pentru care clujenii nu vor vedea degraba scaunele montate pe stadion. Mai mult, suporterii echipei vor fi nevoiti sa urmareasca jocurile in picioare, avand in vedere faptul ca gradenele au fost indepartate din sectoarele ABCD si tribuna 0.

Stirea dupa interventia ZIUA de Cluj

Primele 100 de scaune vor fi montate maine. Consiliul Judetean a aprobat alocarea unei sume de 120.000 RON pentru lucrarile de la stadionul "Ion Moina". In alta ordine de idei, incepand de maine, 18 august, se va incepe montarea scaunelor.

In privinta asocierii dintre Consiliul Judetean si Consiliul Local, in vederea valorificarii stadionului "Ion Moina", decizia se amana pentru luna viitoare.