Dacia a lansat, ieri, oficial pe piata romaneasca noua gama Logan MVC (Multi Convival Vehicle). Break-ul se remarca printr-un spatiu mult mai mare, robustete si fiabilitate, la care se adauga un pret convenabil pentru toate buzunarele. Clujenii prezenti la eveniment au putut lua parte la concursuri si au avut parte de testarea gratuita a noilor modele.

Dacia, marca a grupului Renault, a lansat, ieri, oficial in Romania noul Logan MCV, imbogatindu-si astfel gama de autoturisme deja existente pe piata romaneasca si internationala. Logan MCV este primul din cele cinci modele care vor fi dezvoltate plecand de la berlina Logan, in cadrul programului Renault Contract 2009.

Noul model, un break spatios, cu o mare capacitate de transport beneficiaza de toate avantajele Logan, la care se adauga modularitatea si polivalenta in utilizare. Noua gama Logan MCV revolutioneaza piata break-urilor, intrucat ofera in premiera pana la sapte locuri pentru pasageri.

Noul model a fost prezentat in avanpremiera la salonul Auto de la Paris si reafirma ambitiile de expansiune internationala a grupului Renault.

Pe piata romaneasca, Logan MCV va fi comercializat din aceasta luna, iar la inceputul lui 2007 va aparea si pe principalele piete europene ale Dacia si pe unele piete din Africa si din America Latina. “Cu noile modele Logan MCV ne adresam in principal familiilor si tinerilor care doresc o masina noua. In premiera, de altfel, Dacia a creat o masina cu sapte locuri.

Avem modele si cu cinci locuri, iar spatiul mare de desfasurare suntem siguri ca ii va multumi pe clienti. In acest moment avem deja 304 comenzi pentru acest model”, a declarat zone managerul Dacia.

Pret bun si fiabilitate

Cele trei atuuri pe care mizeaza producatorii tin de pretul accesibil al autovehiculelor, robustetea si fiabilitatea, precum si habitabilitatea amplificata de care dispune noul model.

Designul Logan MCV exprima calitate si robustete, iar interiorul confirma sugestia de spatiu incapator. In versiunea de sapte locuri, Logan poate transporta in conditii depline de confort trei adulti pe randul al doilea si alti doi pe randul al treilea. Mai mult, spatiul disponibil pentru transportul bagajelor atinge si el valori record in ambele variante de cinci si sapte locuri.

Costul unui astfel de autoturism pe piata romaneasca se va situa intre 8200 si 11.600 de euro, in functie de dotari, cu toate taxele incluse.

Construieste-ti propriul Logan MCV

Noul Logan MCV dispune de trei propulsoare pe benzina si de o motorizare diesel de referinta, oferind astfel o paleta de motoare care raspunde unor asteptari diferite in functie de pietele de comercializare si de tipurile de clientela.

Clientii pot opta pentru una dintre variantele standard propuse de producatori, la care pot adauga diferite accesorii, optional, sistemul de franare echipat cu ABS, scaun ergonomic pentru sofer si geamuri electrice in spate, Radio CD cu MP3-player sau computerul de bord si airbag-urile frontale pentru sofer si pasager, disponibile in functie de versiune.

Concursuri si drive test gratuit

Clujenii, care au participat la lansarea noului model Logan, au beneficiat de concursuri si testare gratuita a unuia dintre noile modele aduse pe piata.

Promotia “Vii pieton si pleci sofer”, concursul lansat de Dacia, se desfasoara in cadrul programului “Porti Deschise Dacia Logan MVC” la nivel national, in show-room si la punctele de vanzare, timp de cinci zile, pana pe 23 octombrie, in fiecare zi, intre orele 8.30 si 19.00.

Pentru 2006, Dacia preconizeaza fabricarea a 2500 de Logan MCV. Iar in anii viitori se vor lansa si alte modele, conform declaratiilor membrilor grupului Renault.