Agentul sef adjunct Valentin Lepadatescu de la Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipale Focsani a fost grav ranit ieri noapte intr-un accident pe soseaua de centura a Municipiului Focsani.

Politistul se afla la bordul unui autoturism Opel Astra si din motive necunoscute a intrat pe contrasens, unde a izbit un alt autoturism Opel Astra, condus de Tudor Ichim, in virsta de 38 de ani, din Republica Moldova. "Nu stiu ce s-a intimplat. M-am trezit cu el in fata. Am incercat sa frinez, dar era prea tirziu. Veneam din Moldova si mergeam la prieteni in Dimbovita. In masina erau sotia si cei trei copii. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata, chiar daca sintem accidentati", ne-a spus Tudor Ichim. La fata locului s-au deplasat trei echipaje de la ambulanta, unul de la descarcerari si zeci de politisti, impreuna cu seful Serviciului Politiei Rutiere Vrancea, subcomisar Daniel Fatu, dar si adjunctul sefului Politiei Municipale Focsani, comisar sef Gheorghe Negritescu.

In urma impactului, Valentin Lepadatescu a fost grav ranit, martoriioculari sustinind ca era inconstient cind a fost scos din masina. La spital au ajuns si Angela Tudor, sotia conducatorului auto din Republica Moldova si cei trei copii, Eduard, Stefan si Aliona, cu virsta de 13, 14 respectiv 16 ani. Soferul moldovean a fost testat cu alcooltestul si rezultatul a fost negativ. Din cauza starii de sanatate, politistul nu a fost testat, dar urmeaza sa i se recolteze probe biologice. Pentru citeva zeci de minute, circulatia a fost ingreunata pe E85.