“Alb-negrii” au coborit ieri de la munte (Cimpeni), unde efectueaza cel de-al doilea stagiu de pregatire pentru a juca amicalul cu Industria Sirmei Cimpia Turzi.

Meciul s-a disputat ieri dimineata, pe o ploaie marunta, in localitatea Ciugud, sub privirile a citorva zeci de spectatori veniti de la Alba Iulia, dar si a conducatorilor clubului.

O partida intre doua echipe cu ambitii mari, in care s-a jucat cu agresivitate, in ambele tabere existind jucatori care au mai evoluat in trecut si la formatia adversa.

FC Unirea Alba Iulia: Rotaru - L. Oroian, C. Goia, Marincean, Hirceaga - Foro, R. Dilbea, Ghiorma, D. Tatar - Pepenar, Dascalescu. Au mai intrat dupa pauza Adr. Goga, I. Cazan, D. Galdean, M. Manea, And. Zagrean, Hodor, Toporan, Oara, Nadasan si I. Grozav. Antrenor: George Ciorceri, Adrian Bichesi.

ISCT: Perianu - Perde, Timar, Somoltecan, Gh. Bar - Gheti, Ghenti, Molnar, Silaghy - Dimbean, Codreanu. Au mai intrat in cea de-a doua repriza Aloman, Goia, Tuta, Onut, Costea, Tiplea, Viscan, Sintejudean, Sabau, Iancu, Baba. Antrenor: Alpar Meszaros.

Marcatori: R. Dilbea (min. 55), M. Manea (min. 86)/ Silaghy (min. 3)

"A fost cel mai greu meci amical pe care l-am sustinut pina acum, am intilnit o echipa ambitioasa si artagoasa, a fost un meci de lupta, un test elocvent pentru noi”, a spus, dupa meci, George Ciorceri, care a mai antrenat ISCT-ul.

Astazi, de la ora 18.00, uniristii vor juca un nou amical in compania formatiei Ariesul Cimpeni.

Calin Cristea - repaus o luna

Internationalul unirist Calin Cristea a efectual marti un control la doctorul echipei nationale, Pompiliu Popescu, la Bucuresti, si va lipsi o luna de pe teren, din cauza unei accidentari la coapsa dreapta. Mijlocasului unirist i s-a recomandat sa faca exercitii fizice si injectii.

"Sint suparat, niciodata nu am mai fost atita timp accidentat, si sper sa revin cit mai repede alaturi de colegi”, a spus tinarul jucator.