Pentru urmatoarele doua luni, zona centrala a Ploiestiului va fi blocata de o serie de lucrari de reabilitare a partii carosabile, precum si a retelelor de utilitati. Lucrarile vizeaza sectoare de drum, situate pe traseul cuprins intre str. Gheorghe Doja, punctul „La minut” si sensul giratoriu situat in Bariera Bucov.

Prin urmare, in tot acest timp, circulatia rutiera va fi restrictionata pe sectoare de drum, conducatorilor auto fiindu-le recomandate rute ocolitoare, precum si folosirea strazilor adiacente, respectiv George Cosbuc, Stefan Greceanu si Postei.

Ieri, la orele pranzului, circulatia in zona Tribunalului Prahova, dar si in centrul civic al orasului era paralizata, la acest lucru contribuind si nefunctionarea semafoarelor. Soferii acuza Primaria Ploiesti ca nu a luat masurile necesare pentru evitarea blocajelor din trafic. „As vrea sa vina si domnul primar aici, sa stea o jumatate de ora la coada la un singur semafor.

Isi bat joc de noi. Intelegem ca se apropie campania electorala, dar nu vrem sa se faca pe timpul si nervii nostri!”, a declarat Damian Tudor, unul dintre sutele de soferi blocati in strafic.