Birou unic la Mall

In curind, clujenii se vor putea chiar casatori la mall

Prefectura Cluj va deschide luna viitoare un birou unic pentru cetateni in incinta Iulius Mall. Clujenii isi vor putea depune astfel dosarele pentru obtinerea pasapoartelor sau a permiselor auto, dar vor putea face si reclamatii privind activitatea Prefecturii, a anuntat prefectul Calin Platon.

„Am avut o discutie cu patronii mall-ului pentru a ne pune la dispozitie un spatiu de 50 de metri patrati, in care dorim sa facem un birou unic. Cetatenii, in paralel cu cumparaturile, vor avea posibilitatea sa adreseze Prefecturii diferite documente cu privire la serviciile pe care le oferim“, a declarat Platon.

El a precizat ca este vorba despre servicii privind apostila de la Haga sau obtinerea de permise auto si de pasapoarte. „Cetatenii pot sa lase aici dosarele completate, sa primeasca informatii cu privire la obtinerea acestor documente. Pot chiar sa depuna plingeri si sesizari cu privire la activitatea Prefecturii.

Ne bucuram sa fim cit mai aproape de oameni si un astfel de birou este binevenit“, a spus prefectul.

Spatiu gratuit pentru casatorii

Platon a subliniat ca spatiul va fi acordat gratuit Prefecturii, care va plati doar cota parte din utilitati. Biroul unic va avea legatura Internet prin fibra optica si va fi deservit de unul sau doi functionari. Presedintele Iulius Group, Iulian Dascalu, a confirmat ca va pune la dispozitia autoritatilor acest spatiu.

De asemenea, el a anuntat ca in incinta Iulius Mall va functiona si o Casa a Casatoriilor, la fel ca in Timisoara, pusa la dispozitia Primariei Cluj-Napoca pentru efectuarea cununiilor de stare civila.