In aceste momente dificile, echipa de psihologi a Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este alaturi de toti cei implicati in evenimentul tragic de vineri seara, precum si de familiile lor.

Noi stim cat de importanta este interventia psihologica timpurie si adecvata in aceste situatii extrem de dificile, si pentru ca misiunea noastra este sa fim alaturi de cei care vor sa traverseze aceste situatii traumatice cu minimul de dificultati si disconfort posibil, vrem sa oferim sprijinul nostru tuturor celor implicati.

Toata echipa de psihologi a Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei este pregatita sa primeasca orice persoana aflata in nevoie de sprijin in aceste momente grele - programul de 6 sedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit de ISTT. Pentru a beneficia de acest program, cei interesati trebuie sune la numarul de telefon 0730 285 582 (psiholog Rodica Dimulescu) sau sa trimita un e-mail la asistare@psihotrauma.ro

Facem un apel catre toate institutiile medicale care ingrijesc raniti si care iau contact cu rudele si prietenii acestora sa ii indrume catre noi si sa dea mai departe aceste informatii. De asemenea, reprezentatii spitalelor pot contacta ISTT la numarul de telefon 0729 729 049 (psiholog Madalina Patra) pentru a solicita interventie psihologica in spital.