Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a aratat, la finalul unei intalniri a conducerii PSD, suparat pe presa, reprosand ziaristilor ca isi bat joc de Marian Vanghelie, care sta mai prost cu limba romana si care, "ca fraierul", se lasa atras in emisiuni care il compromit, scrie Mediafax.

  • "Marian Vanghelie sta mai prost cu limba romana si voi va bateti joc de el de fiecare data. El, ca fraierul, se lasa atras in emisiuni ca sa fie compromis si de asta sufera si membrii partidului, si nu il luati in serios", a spus Iliescu.

Intrebat daca PSD este gata sa treaca de la etapa Vanghelie catre o alta etapa, Iliescu a spus:

  • "Sper. Asta nu inseamna excluderea lui Vanghelie. Vanghelie este om cu calitatile lui, calitati apreciate, dar Capitala necesita ceva in plus. Asta este toata chestiunea: cum anume sa ridicam nivelul vietii si muncii politice a PSD in Capitala, ca sa valorifice PSD starea de spirit din societatea romaneasca azi".

Iliescu a spus ca Vanghelie nu este dat la o parte, ci inclus in acest efort.

  • "Vanghelie nu e dat la o parte, este inclus in tot acest efort, ca unul cu un potential al lui. Fiecare are potentialul sau", a spus Iliescu.

Ion Iliescu a participat la o intalnire cu reprezentantii PSD din sectoarele 1, 2 si 3 din Bucuresti.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca, "pentru perioada preelectorala", Organizatia PSD Bucuresti va fi condusa de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Nastase, iar biroul va fi condus de el. Victor Ponta a facut acest anunt dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD de luni seara, precizand ca este vorba despre o decizie "strict organizatorica".

Marian Vanghelie a afirmat, luni seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca nu poti sa conduci organizatia PSD Bucuresti daca nu esti bun, pentru ca in caz contrar "te ejaculeaza, adica te ejecteaza". "Eu sunt de 17 ani in partid si imi aduc aminte ca si atunci era o problema. Organizatia de Bucuresti nu ai cum sa o modifici, nu ai ce sa-i faci. Nu merge la organizatia de Bucuresti sa fie un pampalau", a afirmat Vanghelie.