Premierul Emil Boc a afirmat, sambata, ca de Paste isi doreste sanatate si "un pic de crestere economica", relateaza Agerpres. Intrebat la postul public de televiziune ce isi doreste sa-i aduca Iepurasul de Paste, Boc a raspuns: "Sanatate si sa nu avem probleme. Sa fie un pic de crestere economica".

Premierul, care a fost prezent sambata in Bucovina, a adaugat ca nu s-a gandit la ce lucruri materiale si-ar dori sa primeasca de Paste.

"Sarbatoarea Pastelui este o sarbatoare a familiei. O haina noua, un pantof nou, un moment de innoire cu conditia sa fii cuminte", a spus Emil Boc, care a recunoscut ca isi aminteste cu placere de copilarie.

La randul sau, vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a precizat ca a venit la emisiune pregatit sa dea un raspuns cu privire la ceea ce-si doreste sa-i aduca Iepurasul de Paste, raspunzand ca vrea "cateva ore de liniste cu familia si cateva proiecte europene".

La emisiunea de la TVR a participat si ministrul Turismului, Elena Udrea, care a fost pusa sa recunoasca cateva preparate traditionale. "Ce bine pregateam odata o masa de Paste!", a afirmat Udrea.

Aceasta a subliniat ca se simte apropiata de Bucovina, deoarece mama sa provine de pe aceste meleaguri. In plus, Elena Udrea si-a amintit ca in poza sa de pe Facebook este imbracata intr-o ie din Bucovina.

Premierul Emil Boc a vizitat sambata doua santiere din Suceava unde se executa lucrari in cadrul unor proiecte cu finantare europeana, respectiv Programul Operational Regional (municipiul Suceava) si Programul Operational Sectorial de Mediu (Platforma Gropii Ecologice Moara).

De asemenea, Emil Boc s-a aflat sambata la Botosani.